Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hiba lenne lefeküdni 57 évesen egy 20 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Milyen lenne ha együtt aludnék vele és másnap délelőtt is együtt lennénk?
Mit tudnánk csinálni a szexen kivül?
2021. jan. 22. 08:04
11/20 anonim válasza:
Ur isten...apja lehetne ha nem nagyapja...
Ezt szerintem csak viccnek szántad..
12/20 anonim válasza:
Meg tudnátok beszélni mikor hozzák a nyugdíjat, vagy köthetnétek eltartási szerződést.
13/20 anonim válasza:
szerintem jobban jársz, ha az anyját viszed haza. az tutira ügyesebb is lesz.
nekem volt már az életem során 30 évvel idősebb és 25 évvel fiatalabb is egyszeri alkalomra, h aválasztanom kell, akkor jobb a tapasztaltabb!
14/20 anonim válasza:
nem értem ezt a nagy hápogást, mindenki tudja, hogy az öregedő faszik is hamvas csajokról álmodnak.
15/20 anonim válasza:
Reális h 57 évesen itt érdekldik arrol hogy lefeküdjön v ne egy 20 évessel.
16/20 anonim válasza:
#15 így van. ha valós lenne a szitu, csak simán megtenné, és kész.
17/20 anonim válasza:
Nem. Én is szeretek a 40 es 50 es korosztállyal szexelni. Igaz hogy nincs közös témànk, de ez nem erről szól. 23N
19/20 anonim válasza:
Hiba lenne....... Kihagyni!
Ha még működik a ceruza.
20/20 anonim válasza:
Ki nem hagynám a helyedben a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!