Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy sok évi sikertelenség után, szűz lányként, már úgy érzem, hogy nem is vágyom rá? 24
elmúlik, csak találni kell egy olyat, aki megért, elfogad, és segít.. persze ezt nem a húdemacsóistenférfiak között fogok megtalálni. ha ezt nem szeretnéd megvárni, akkor beszélgess erről egy jó barátoddal, vagy egy szakemberrel.
nekem a jó barát segített :)
Teljesen normális, amit érzel!
Szűz férfiként én is ezt érzem néha-néha.
De tudod ez nem más, mint védekezés!
Mert az emberi agy így működik! folyton logikát keres! Egy elsőre tintapacának tűnő festményben is előbb-utóbb elkezdünk arcokat látni. Megpróbálunk logikát keresni még abban is aminek semmi értelme.
Mint amikor valakit sokáig fogva tartanak. Az emberi agy megpróbál alkalmazkodni a helyzethez, és ilyenkor természetes, hogy azt érezzük, hogy már „jó” ez így…
És így van ez a szüzességgel is!
Mivel már túl régóta tart úgy érzed már nem is akarsz változtatni, de ez nem más, mint az előbb leírt szorult helyzeted miatti alkalmazkodás miatti érzéseid.
De hidd el amint jön valaki az életedben, akivel ott lesz a lehetőség, hogy felszabadulj, akkor máris el fognak múlni ezek az érzések! Én csak tudom…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!