Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hány lánnyal szexeltetek már eddig?
És nagyjából hányszor szexeltetek összesen az évek során?
Kort is írjatok légyszi :)
20 környékén a lányok száma. De az összes szex???? Fogalmam sincs.
44f
Köszi! Amúgy én is végiggondoltam és nekem 6 lett a szám. Volt egy hosszú kapcsolatom, azon kívül meg ilyen 1 alkalmak (1x többalkalom), de akkor is úgy, hogy előtte rendesen megismertem és inkább ilyen baráti szex XD
Aggódom, hogy ez sok lehet egy lánynak. Pl. ha egy lány szűz, mit gondolhat ez alapján rólam?
29 vagyok, ezért annyira sok nem lehet.
A Szex számot meg nem tudom, de valahol 50 és 200 között xD
ha szexnek számít az orál is (ha pl csak egy nő leszopott, más nem volt), akkor 50 és 100 között valahol.
Ha csak az számít, akivel valamilyen (hosszabb-rövidebb) kapcsolatom is volt, és szex (mindenféle) több alkalommal is, akkor kb 20.
40 nővel szexeltem. Az összes aktus passz.. 2-3000 körül lehet.
33F
Nem tudom pontosan hàny nővel voltam, mert 78-80 körül elvesztettem a számolás fonalát, de 100 körül. Nagyrészük prosti volt. Lehetne ez a szám sokkal több is, mert pár éve már abbahagytam.
31f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!