Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevin_Wendell_Crumb kérdése:
Lányok, Nők, Asszonyok! :) Tíz alkalomból hányszor kezdeményezitek ti a szexet a párotokkal, és hogyan?
Figyelt kérdés
Nyilván nem a pontos szám érdekel, csak úgy kB mégis!
A másik kérdésem pedig, hogy miként s, hogyan szoktatok kezdeményezni, mit csináltok?
Érdekelnek nagyon a válaszok, így kérlek benneteket, igaz és normális kommenteket írjátok, lehetőleg az életkort is tüntessétek fel!
Köszönöm!
2021. aug. 19. 06:29
1/9 anonim válasza:
Kb az esetek felében, van hogy sexy fehérnemű, van hogy csak trrdelek és...
2/9 anonim válasza:
Reggel a párom kezdi, mert mindig áll a farka.
Este meg én, mert mindig nedves a puncim.
3/9 Williamspear válasza:
kiloByte-ban sajnos nem tudom megadni ☝😄
4/9 anonim válasza:
ő többször mert sokszor kanos. de előfordul hogy én, hangulattól függően vagy simán rábukok a farkára vagy mondom hogy gyere kefélj meg rendesen.
5/9 anonim válasza:
Akkor kezdrmenyezek ha olyan is a párom aki meg érdemli.. Akkor bármit, akár mikor meg jön egyből gatya húzás szopás.. Vagy ha este akkor is játszom a farkával kicsit aztán szopás plusz csokilozas.. Vagy ha magamnak szeretném hogy kedveskedjen akkor rá ülök a szájára..
7/9 anonim válasza:
Igen szeretem spontán de nagyon.. És örülök ha ő is szereti..
8/9 anonim válasza:
Általában a barátom kezdeményez, szóval 10-ből nagyjából 1-szer, vagy maximum 2-szer.
9/9 anonim válasza:
10/1-2 szintén
Barátom a kezdeményező fél, ami nekem be is jön, neki sincs ezzel ellenvetése, mert talán 100-ból egyszer utasítom vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!