Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire kívánjátok/ kezdemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kívánjátok/ kezdeményezitek a szexet párotokkal ha?

Figyelt kérdés
épp kicsit összezördültetek vagy összevesztetek. Tehát nincs minden rendben köztetek.
2020. júl. 21. 08:34
 1/6 MagnumOpusOfAnger ***** válasza:
100%
Hát attól függ, hogy az éppen aktuális szívem hölgye mennyire nyitott a békülős szex koncepciójára. De nem tudom, ha éppen veszekedtünk nekem általában nem az az első gondolatom hogy szexelni kéne, hanem hogy meg kéne oldani a problémát, kommunikáció etc. Aztán van hogy a szex a megoldás o.O Ki érti ezt...
2020. júl. 21. 08:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs jobb a békülős szexnél
2020. júl. 21. 08:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez függ attól mennyire komoly volt a veszekedés és hogy sikerült-e megbeszélni. Szeretem a békülős szexet, de mikor nem sikerült megoldani a problémát vagy megbántottak akkor nem kívánnám a párom.
2020. júl. 21. 08:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább semennyire...
2020. júl. 21. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:
A békülős szex jó koncepció, de én irigylem azokat, akik tudnak szexre gondolni miközben éppen veszekednek vagy megbántódnak, nekem olyankor a szex az utolsó, ami eszembe jut. Miután megbeszéltük a dolgot és kicsit lehiggadtunk, utána már inkább, de még akkor is egy kicsit fura, nekem annyira nem adja a hangulatot egy ilyen típusú felfokozott érzelmi állapot.
2020. júl. 21. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nagyon megbántott, akkor egyáltalán nem kívánom vele

De ha kis vita volt akkor bele ülök neki ugyanúgy gondolkozás nélkül

2020. júl. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!