Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom sosem kezdeményezi a szexet. Mit csináljak? Lehet azért van, mert elkényeztettem?
Mint az köztudott, a férfiakat nem érdekli a szex ha már párbaálltak.
Lusták, kényelmesek.
Most pedig csináld azt hogy nem teszel semmit sem,egyszerűen csak vársz arra hogy ő saját maga kezdeménsezzen,semmi orális szex se legyen,nézd meg meddig bírja?
Addig vársz még ő nem kezdeményezik,ha 2 hét akkor annyit vársz,utána se ugorj neki azonnal,mond neki hogy azonnal nyaljon ki aztán mond neki majd legközelebb folytassátok, ezt még legalább 2x jádszd el nála,nézd meg hogyan reagál.
Szerintem nincs ezzel gond. Ha az egyikfél kicsit magasabb libidóju akkor nyilván ő fog kezdeményezni mindig, mert többször jut eszébe és ezzel egyben a másikat mindig neki elég szexuális dologban tartja.
Szóval szerintem ez lényegében természetes. Kár ezen elégedetlenkedni, ha minden jó amúgy.
Örülj neki, hogy nem annyival magasabb a libidód, hogy neki már sok legyen amikor kezdeményezel, mert olyan is van és úgy is lehet együtt lenni, csak az kicsit nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!