Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gyk-n sikerült már egy normális "szexchatet" összehozni? Nekem eddig csak egyszer, azóta nem igazán találtam olyan pasit aki, ne lenne kicsit béna benne? 30N

És itt mégis hogyan? Minden üzenetbe írtok egy sort, és nem győztök várni a másikra? Én ezt itt nem tudom elképzelni.
Anotalk sokkal jobb, rengeteg ott a troll, de vannak jelek, amikből ki lehet szűrni, hogy az illető tényleg komolyan gondolja, és nem csak szórakozik. 20/F

Egy volt. Nagyon finoman és részletesen tudott írni! Több szitut és fantáziát végig vittünk rendkívül meg tudta dobni a lelki világunkat!!!!
És én is jobban szeretem ha előtte egy kicsit megismerkedik az ember a partnerrel! Egymásra hangolódunk!!
Jó partnerrel szívesen újra kezdeném...
40+F

"rendkívül meg tudta dobni a lelki világunkat!!!!"
De meg ám...

Én találtam ilyen lányt itt és fantasztikus volt, de ezt nyilván megelőzte sok próbálkozás és kudarc.. de az az egy nagyszerű volt :) Remélem lesz még részem benne.
40+F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!