Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális 20 évesen elveszteni a szüzességét az embernek?
Figyelt kérdés
Ez már olyan kor, ami túl késő, és nem normális/patologikus, vagy az még belefér? Miért?2021. aug. 14. 22:32
A kérdező szavazást indított:
Teljesen normális
Határeset
Az átlagnál jóval későbbi
Határozottan késői, problémákra utalhat
57 szavazat
2/16 A kérdező kommentje:
“Mennyire normális, ha valaki 20 éves korában szexel először?” Ha így jobban érthető
2021. aug. 14. 22:34
3/16 anonim válasza:
Semmi köze a patológiának ehhez. Emberek véleménye van, akik szerint korai vagy késői, de egyik se jobb a másiknál.
4/16 A kérdező kommentje:
3 igen, de engem a vélemények érdekelnek jelenleg. Akár egyénileg, kommentben leírva
2021. aug. 14. 22:35
5/16 A kérdező kommentje:
Én egy lúzernek érzem magam, mindenki szexelt már körülöttem 15-16 évesen
2021. aug. 14. 22:35
6/16 anonim válasza:
Én is 20 évesen szexeltem először. Én inkább örültem, hogy végre túl vagyok rajta, nem rágódtam azon, hogy mások hamarabb vesztették el. Tény, hogy olyan 17-8 éves korom körül már erősen éreztem, hogy illene elveszteni, de utána megszűnt ez a szorongás és végül csak összejött.
7/16 anonim válasza:
A lehető legnormálisabb kor hozzá 😉
15-16 az testileg már oké, de lelkiekben még túl korai... felelősség, odaadás, minden nélkül csak egy ösztönös önző b🤭szásként nem nagy élmény ám. Jobb később, jobb olyannal, akivel már komolyan tudsz tervezni, amikkr mér vagy érzelmileg fejlett annyira, hogy meg tudd élni.
8/16 anonim válasza:
Nincs szabványa mikor "kell" - amikor jólesik (avagy amikor "összejön"). Ha 20 évesen veszíted el még semmiről sem maradtál le, ez nem lóverseny, nem teljesítménykényszer. Amúgy is másoknak nyalsgem mert semmi közük hozzá!
9/16 anonim válasza:
19 évesen vesztettem el. Bőven lett volna lehetőségem rá 15 éves koromban is, de akkor még nem akartam.
Jól is jártam, hogy a párommal veszítettem el :)
10/16 anonim válasza:
Szerintem a 20 az még oké, nem ad okot gyanakvásra. Inkább 20 felett, ilyen 25 felé van az, hogy valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!