Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Milyen viselkedési...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen viselkedési jelekből veszitek észre / észreveszitek-e, hogy egy nő a megszokottnál érzékibb és szenvedélyesebb?

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés, de valahogy velem kapcsoltban sokan megérezték már, hogy jó lesz a szex.

Talán abból, hogy flörtölős, kacérkodós személyiségem van, ha úgy alakul feszengés nélkül tudok beszélni a szexről és ebből talán az leszűrhető hogy nem vagyok gátlásos, prűd nő. Ami sokat dob a szexen. Szeretek nőiesen öltözni, szerintem ez igy egy olyan 'jel', amiből arra lehet következtetni, hogy az ágyban is hölgy vagyok. Persze sok apróságból tevődik össze az a bizonyos megérzés, szerintem nehéz ezt így elmondani. Talán valami 6. érzék:D érzel valamiféle kémiát. Én férfiaknál eddig mindig megéreztem, hogy na vele nagyon jó lesz. Volt akinél tudtam hogy jó jó de nem lesz majd az az intenzív szenvedélyes dugás. Mondjuk én más dolgokra figyelek ilyenkor a férfiaknál

2021. aug. 18. 14:43
 2/2 anonim ***** válasza:
A hangja, a mozgása, az érintése.
2021. aug. 18. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!