Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a dagi illetve színesbõrû nõk nagyon szenvedélyesen hangosan sikoltanak az ágyban?
Megtudja ezt erõsíteni valaki?
Tapasztalat?
Szeretném tudni :)
18/F
Nehez ilyen dolgokbol valos osszefuggésu statisztikát levonni. En eddig 4 novel voltam, abbol 3 normál-vekony testalkat, mind csak finoman néha néha nyogdécselt. Az utolso exem o kimondottan eros volt, viszont o is élvezte a legjobban a sexet velem. O olyan élvezetesen és hangosan és sokat nyogott. Olyan igazi kimondott magas frekvenciáuju mélyrol jovo sikoltos szeru vinnyogások szinte. Nagyon nagyon izgato volt. Persze mindig igyekezett relatíve nem hangosan nyogni, nehogy a szulei vagy az én szuleim meghallják a szomszédban, de o volt a legnyogosebb mind kozul.
Csak az a baj, hogy én is o vele voltam a legoregebb, 27, és valoszinu hogy a 27 éves énem már tapasztaltabb mint a 18 éves kis serdulos énem.
Ugy hogy ennyibol sajnos nem lehet ebbol levonni kovetkeztetést. Bár igaz hogy elviszi +1 létszámmal az állítást, de lehet csak egy véletlen elofordulás.
Két husi csajom is volt, halkan élvezők voltak. Egy vékony táncos punci meg úgy vonaglott nyögött sikoltozott alattam, hogy már attól majdnem elsültem.
De etőtl egy vékony jó alakú csaj is lehet csendes fadarab.
Nem alkat, etnikumfüggő ez, hanem emberfüggő. Van aki temepramentumos és kiadja amit érez, van aki visszafogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!