Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Anális szex esetén is lehet szenvedélyesen szererkezni vagy, ha anál van akkor az nem lehet szeretkezés?
Szerintem igen, ha marad szex közben az érzelem és a gyengédség.
Nem szentírás, hogy popsiba csak vadállat módon lehet.
Én nem tudnám szeretkezésnek titulálni.
De lehet én élek túlidealizált, romantikus világba. Például nekem a szeretkezéshez hangulat kell, kellemes környezet (pl. gertyák, így az illatokhoz is tudok kötni emlékeket) és nemmellesleg a párom. Előlről. A lovagló és misszionárius pózban tartom én a legtöbb kontakust, hisz látom a partneremet, a testét, és nekem igényem is látni. Persze sok férfi csak annyit fog ebből érezni, hogy "jé, milyen szépen ugrál a csöcs lovagló pózba", de az én fejemben akkor is meghittebb az iylensmi. Az análnál pedig nem igazán vannak szemtől-szembe pózok.
2-es vagyok.
Nem gondolom, hogy egy szeretkezés elveszti a ronantikáját, ha a párom mondjuk hátulról fekszik rám és análisan csináljuk.
Akkor is azt érzem, hogy gyengéd velem,csak mert éppen nem egymás szemébe nézünk.
De szerintem minden szex más, attól szép. Helytől és időtől függően.
Igen lehet èrzèki ugyan úgy ez csak a partnertől függ hogy milyen lesz a vègèn.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!