Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fesztiválok tényleg csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fesztiválok tényleg csak a szexről szólnak?

Figyelt kérdés
Aki vett már részt ilyenen mi a véleménye? Arra megy ki a játék? Férfiként is könnyű ott találni futó kalandot?
2021. aug. 18. 08:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki szexet keres annak arról szól. Én ol a koncertek miatt megyek, sose szexeltem fesztiválon
2021. aug. 18. 08:25
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Eddig 3 fesztiválon volt és mindegyiken szexeltem. N
2021. aug. 18. 08:27
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

"Férfiként is könnyű ott találni futó kalandot?"

Akinek máshol nem megy annak a fesztiválon sem fog menni. Akinek megy annak van esélye bár szerintem nem nagyobb mint egy teljesen átlagos szórakozóhelyen.

Egyébként főleg nem a szexről szól.

2021. aug. 18. 08:29
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
En koncertek miatt megyek de ha megismerkedek par jo pasival az sr baj :)
2021. aug. 18. 08:40
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Sose szexeltem fesztiválon, nem azért mert nem lett volna lehetőségem hanem mert nem vagyok vevő az egyéjszakásra.
2021. aug. 18. 09:03
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon sokat fesztiváloztam már, de soha nem szexeltem, és egyik barátnőm sem. Már önmagában az egyéjszakások sem érdekelnek, de azt pláne nem értem, miért lenne jó, hogy pont egy zajos helyen, egy koszos sátorban (a rengeteg másik sátor között) dugjak valami bemindenezett csávóval. Biztosan minőségi szex lehet.

Fesztiválokra én a koncertek és a hangulat miatt megyek, és hogy a barátnőimmel/barátaimmal jól érezzem magam, táncoljunk egy jót.

2021. aug. 18. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
Ma már minden arról szól. És a pénzről!
2021. aug. 18. 09:57
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Hogyha szeretnél szexelni, akkor nagyobb eséllyel találsz partnert, mint a hétköznapokban, akár férfi vagy, akár nő. De egyébként nem arról szól, legalábbis a legtöbb embernek. Szexeltem már fesztiválon, de nem azért mentem oda, és eleve a barátommal, akivel nem ott ismerkedtünk meg, hanem együtt mentünk.
2021. aug. 18. 10:57
 9/10 anonim ***** válasza:
36%

Igen. Tele vannak hiányos öltözékű szépséges csajokkal, akik orrba szájba dug#tják maguk. Van hogy egy nap alatt többször is, aki meg napokon át fesztiválozik azokon egy focicsapatnyian is átmennek.

De fontos hogy jóképü és kigyúrt legyél. Meg angolul beszélj mert alapból a külföldieket preferálják a vastagabb pén. Khm és pénztárcájuk miatt. Mert amúgy nem adják ingyen a puncijuk. Pár koktéllal már esélyes vagy.

2021. aug. 18. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:
10%
Mivé lett a világ! Aki már ilyen fiatalon kiég, milyen érzelmi élete lesz később?
2021. aug. 18. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!