Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Így hogy elmaradnak a fesztivá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hogy elmaradnak a fesztiválok idén (tudjuk mi miatt😔) kis nosztalgia vagy csak úgy valakinek valami érdekes sztorija?

Figyelt kérdés
Akár biszex heteró vagy más téren volt valami érdekes sztoritok akár szex vagy csak kézi kényeztetés? (East fest,balaton sound,sziget stb)Ezek általában a fesztivál vele járói mégsem beszél senki róla igazán viszont így anoním...:)

2020. júl. 29. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Egyszer voltam Szigeten, nem történt semmi :D
2020. júl. 29. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Még ősszel voltam egy vadfruttik koncerten meg az utána lévő after partyn.

Két lánnyal mentem és mind a kettő többet ivott mint tervezték.

Én jókat nevettem és mikor hajnalban zárás volt akkor elmentek wcre mindketten én meg ott vártam őket az illemhely előtt.

A SecuRicsi szól nekem hogy "zárunk, tünés"

Én meg jeleztem hogy két lányt várok aztán itt se vagyok.

Erre a biztiőr látja ahogy a lányok igazitották a tükör előtt a hajukat és visszafordul hozzám

"mind a kettőt hazaviszed?"

Mondom

"úgy bizony"

Erre megvetéssel vegyes csalódással ennyit szólt

"akkor a k**va anyád"

És ott hagyott :D

2020. júl. 29. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Voltam régen fesztiválon, nagyon jó volt.
2020. júl. 29. 09:41
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Rengeteg buliban és fesztiválon voltam már de én szórakozni megyek, nem ismerkedni, szexelni vagy ilyesmi. Olyan volt hogy meghívtak pár italra és beszélgettünk, de semmi több, mert tudom hogy ha nagyon berúgnék, másnap megbánnám.

N

2020. dec. 23. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!