Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fesztiválon a sátorok környéké...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fesztiválon a sátorok környékén beszélgetés egy lánnyal, másnap véletlenül megint, pár perc után csók és mentünk is sátorra. Mennyire általános ez?

Figyelt kérdés

Nem emlékszem az elsőre, hogy miért ért véget, először egy másik pár lánnyal kezdtünk beszélgetni, de másnap velük nem találkoztunk, tehát nem volt semmi. Viszont akikkel beszéltem, azokkal összefutottam megint, és bár bemutatkozott, nem emlékeztem a nevére, de ismerősöm (akinek volt nője) igen, ezért gyorsan megsúgta, hogy hívják, és valahogy azonnal lekaptam. Igen ám, de a nő, miután abbahagytuk, lesmárolt a barátnőjét! Bár nem voltam elég agresszív, hogy ő is jöjjön a sátorba, ha jól emlékszem, engedte, hogy megfogjam a fenekét, tehát kb. 2 percen belül egyikkel smárolok, másiknak a fenekét fogom.

A fenekes jobb csaj volt, a másik csak örült, hogy valakinek kell, amúgy nagyon szenvedélyesen csókolt. Mindketten szüzek voltunk.

30 F

2021. jún. 21. 17:36
 1/10 A kérdező kommentje:
A véletlenséget arra értem, hogy nem egymás sátrainál, hanem csak úgy sétálva egy úton, talán ugyanaz az út volt, egy nagyobb a sátortábor közepén, és időben sem ugyanakkor a két nap. Első nap talán később.
2021. jún. 21. 17:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy nőknek általános, meg könnyebb, de mivel két ember megy be a sátorba ezért a nő-pasi arány ugyanaz. Hiába panaszkodnak annyira a férfiak hogy a nők bármikor találnak partnert... Az a partner szerintük mi? :D Szóval ez ilyen logika
2021. jún. 21. 17:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Mégis mindenhol szűz férfiak panaszkodnak, hogy nem találni nőt, mert nehéz őket kigombolni. És hát társkeresőn is ez az arány.
2021. jún. 21. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
A szűz férfiak nem azért panaszkodnak mert ez az arány nem egyforma. Csak ők olyan bénák hogy nem megy nekik semmi.
2021. jún. 21. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Amelyik lány nem pasival van, azt megfektetik a fesztiválokon.

Amúgy az a baj, hogy ugyanazok a pasik dugják végig az összes csajt :)

2021. jún. 21. 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem nem dugtak meg, mert nem adtam esélyt, pedig egyedül mentem oda. Nem ittam annyit és amint történt egy kis baleset és bedrogoztak, hívtam is tesómat hogy jöjjön mert baj van, aztán végig a biztonsági őrök mellett maradtam beállva. Piszok szar hajnal volt. Akkor biztos megerőszakoltak volna. Akiknek nem jut nő, azok vagy szűzek maradnak vagy megerőszakolják őket.
2021. jún. 21. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Te is Fishingen voltál? :D én még mindig azt nyögöm és nem hiszem el miket lehetett művelni...
2021. jún. 21. 21:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Hegyalja. Nem mostani sztori, de legalább igaz. Ám minden részletet nem írtam le.
2021. jún. 21. 21:30
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Én ha pasival mentem is megfektettek a fesztiválokon
2021. jún. 22. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Boldogabbak, szabadabbak, jobb energiák termelődnek.
2021. jún. 22. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!