Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fesztiválon a sátorok környékén beszélgetés egy lánnyal, másnap véletlenül megint, pár perc után csók és mentünk is sátorra. Mennyire általános ez?
Nem emlékszem az elsőre, hogy miért ért véget, először egy másik pár lánnyal kezdtünk beszélgetni, de másnap velük nem találkoztunk, tehát nem volt semmi. Viszont akikkel beszéltem, azokkal összefutottam megint, és bár bemutatkozott, nem emlékeztem a nevére, de ismerősöm (akinek volt nője) igen, ezért gyorsan megsúgta, hogy hívják, és valahogy azonnal lekaptam. Igen ám, de a nő, miután abbahagytuk, lesmárolt a barátnőjét! Bár nem voltam elég agresszív, hogy ő is jöjjön a sátorba, ha jól emlékszem, engedte, hogy megfogjam a fenekét, tehát kb. 2 percen belül egyikkel smárolok, másiknak a fenekét fogom.
A fenekes jobb csaj volt, a másik csak örült, hogy valakinek kell, amúgy nagyon szenvedélyesen csókolt. Mindketten szüzek voltunk.
30 F
Amelyik lány nem pasival van, azt megfektetik a fesztiválokon.
Amúgy az a baj, hogy ugyanazok a pasik dugják végig az összes csajt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!