Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor szemben ultok egy lannyal beszelgetes kozben haveri tarsasagban, es a terdere/combjara teved a tekintetek tobbszor is, akkor tetszik? Vagy csak ugy csinaljatok?
Figyelt kérdés
Szoknyaban voltam es kicsit vicces volt kicsit. Persze nem ugy ultem hogy latszodjon barmi is aminek nem kene.2021. jún. 18. 19:34
1/6 anonim válasza:
Ha szexi, akkor tetszik a teste, csúnya testeket nem nézegetek csak úgy.
2/6 A kérdező kommentje:
Most nezem hogy ketszer irtam hogy "kicsit" 🙄
2021. jún. 18. 19:51
3/6 anonim válasza:
A lába valószínűleg, de ebből még egy pszichomókus sem mondja meg hogy meg akar-e búbolni a pasi, vagy akar-e tőled bármit.
4/6 anonim válasza:
Vagy a nő, vagy a lába, vagy mindkető együtt tetszene.
5/6 A kérdező kommentje:
3 Mar bocs de ki hasznalja mar ezt a szot hogy "bubolni"?
2021. jún. 18. 21:01
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, én se olvastam még sose. Vigyázz, nehogy megbúboljanak a fiúkák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!