Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homokóra alkatú lányok?
Figyelt kérdés
Van hozzám hasonló férfi, akit kizárólag ez a testalkat mozgat meg? Sokáig gondolkodtam, hogy miért nem tetszenek bizonyos lányok akik szépek, mindenki odavan értük. Aztán rájöttem, hogy csak ez a bizonyos testalkat hoz lázba. Ilyen testalkattal rendelkező lányok is válaszolhatnak, ti milyen visszajelzéseket kaptok pasiktól?2021. aug. 17. 11:47
1/4 anonim válasza:
Tetszeni szokott a pasiknak szerintem. Noi szemmel nezve is a legszebb noi alak, mert aranyos.
2/4 anonim válasza:
Tetszik a férfiaknak, szerintem ez a legideálisabb testalkat mert arányosan hízik általában.
3/4 anonim válasza:
Homokóra alkatú nő vagyok, negyvenes, és megőriztem pár kg plusszal az alkatomat. Minden korban, akár huszonévesen, akár most, csak pozitív véleményt/megjegyzést kaptam, akár férfiaktól, akár nőktől. A huszonévei elején járó kolléganőm is megjegyzi ha egy-egy csinos ruhadarabot veszek fel. 75/D-s a mellméretem, 65 cm a derekam, kicsit szélesebb a csípőm,és formás a fenekem. Szerencsére nem petyhüdt, öregasszonyos a bőröm se. Az biztos,hogy ez az alkat nyerő, akár öltözködési szempontból is. Egy iylen alkaton csinosabban áll minden ruha.
4/4 anonim válasza:
Mindig elismerést kaptam az alakom miatt férfiaktól, nőktől egyaránt. A legnőiesebb testalkat szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!