Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam itt egy hasonló kérdést, ezért én is kérdeznék tőletek. Nekem két ujj is épp csak úgy fér be, hogy kellemetlen érzést nyújt. Más is van így?Akkor én nagyon szűk lehetek, és fájni fog a szex? Aggódom emiatt.
Figyelt kérdés
Vagy ha kellően fel lennék izgatva, akkor nem lenne gond?
A barátommal nem volt még szex, de neki elég nagy a pénisze, 13-14 cm-es a kerülete, és hosszú is, bár gondolom, nem ez az elsődleges...
2021. aug. 17. 09:32
11/17 anonim válasza:
Igen, eleinte valószínűleg fájni fog. Ilyenkor sok múlik a partner türelmén és azon, hogy mennyire sikerül egymásra hangolódnotok. Sok-sok petting, és nagyon óvatos, fokozatos behatolással a fájdalom minimálisra csökkenthető.
10-es, ezzel a hozzáállással inkább ne adj tanácsot senkinek.
12/17 anonim válasza:
Ujjazás nekem is max 2 ujjal esik jól, de a farok más kérdés. Páromnak is vastag, kb mint a tiednek, de semmi gondot nem okoz, nagyon élvezetes. A fájdalomtól ne félj, úgy gondolom a válaszaidból, hogy értelmes fiú a barátod. Hakadjatok fokozatosan, először csak petting, ismerjétek meg egymás testét, kis orál, ilyesmi. Érezni fogod, hogy mikor állsz készen, ha jól csináljátok, úgy be leszel indulva, hogy egyszer csak majd megtörténik. Kicsit feszít, nyilván először lesz benned akkora. De az élmény felül múlja, ha jól csináljátok. Most tűnik ez csak nagy dolognak, utólag nem fogod érteni, hogy mire vártál ennyit.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a pozitív visszajelzéseket, bátorítást.
Igen, értelmes, jó fej a barátom.
Tudom, hogy valószinüleg "nem látom a fától az erdőt", és ez plusz stressz, de remélem, minden rendben lesz...
2021. aug. 17. 16:33
15/17 anonim válasza:
Sok idióta leszólja a kérdezőt..
16/17 anonim válasza:
Nem lesz gondod olyan vastaggal, ha jól felizgat. Próbáltátok már? Milyen volt?
17/17 anonim válasza:
Lefeküdtél vele, milyen volt a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!