Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam itt egy hasonló kérdést, ezért én is kérdeznék tőletek. Nekem két ujj is épp csak úgy fér be, hogy kellemetlen érzést nyújt. Más is van így?Akkor én nagyon szűk lehetek, és fájni fog a szex? Aggódom emiatt.
Vagy ha kellően fel lennék izgatva, akkor nem lenne gond?
A barátommal nem volt még szex, de neki elég nagy a pénisze, 13-14 cm-es a kerülete, és hosszú is, bár gondolom, nem ez az elsődleges...
#1 #2
Kerület - körbe mérve 13,5 cm. Szerintem ez teljesen érthető...
Köszönöm a választ mindenkinek.
Igen, kb 4-4,5cm vastag lehet. Csak én másként fogalmaztam, hogy a kerületét mondtam, nem vastagságot, de nem helytelenül. Mégis kaptam leszólást.
( [link] - itt szépen, érthetően meg van magyarázva, ha valakinek szüksége lenne arra, hogy tisztában legyen a fogalmakkal.)
Azért tudom a méretét, mert megmondta. Örülök, hogy olyan fiú, akivel lehet beszélgetni szexről, még ha nem is vagyok rá készen egyelőre. Hadd ne érezzem magam rosszul, hogy még félek kipróbálni a közösülést.
Amúgy nem ujjazom magam, csak egyszerűen megpróbáltam, hogy fáj-e... És gondoltam, itt rákérdezek, hogy ez mire enged következtetni, tartsak tőle, vagy megnyugodhatok.
Mindössze segítséget kértem, attól, aki hajlandó segíteni azzal, hogy leírja a gondolatát. De ne bántóan, légy szíves, hanem a tiszteletet megtartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!