Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olvastam itt egy hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam itt egy hasonló kérdést, ezért én is kérdeznék tőletek. Nekem két ujj is épp csak úgy fér be, hogy kellemetlen érzést nyújt. Más is van így?Akkor én nagyon szűk lehetek, és fájni fog a szex? Aggódom emiatt.

Figyelt kérdés

Vagy ha kellően fel lennék izgatva, akkor nem lenne gond?

A barátommal nem volt még szex, de neki elég nagy a pénisze, 13-14 cm-es a kerülete, és hosszú is, bár gondolom, nem ez az elsődleges...

2021. aug. 17. 09:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
Először is: a kerület terület számításba nem vagy otthon. Ki a barátod, egy ló? Hosszúság és kerület számításban nem igazán vagy otthon. Egy pizza 30 cm kerülete, mennyi a hosszúsága?
2021. aug. 17. 09:39
 2/17 anonim ***** válasza:
57%
Azért írtam egy mondatot kétszer mert huledezek hogy te akarsz nemi életet élni miközben 4 cm vastag fáj ha ujjazod magad de a baratodnak 13-14 cm a kerülete a f.rkanak. hihetetlen.....
2021. aug. 17. 09:42
 3/17 A kérdező kommentje:

#1 #2

Kerület - körbe mérve 13,5 cm. Szerintem ez teljesen érthető...

2021. aug. 17. 10:00
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Lehetséges hogy fájni fog, szóval jó sok előjáték kell és ujjazás amivel tágulsz.
2021. aug. 17. 10:02
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Majdnem 3 ujj vastag a péniszem és egy lánynak 1 ujj fért be először. Hát eltartott egy jó darabig mire kitágult ujjazástól annyira, hogy betegyem, de nagyon szűk volt akkor is
2021. aug. 17. 10:04
 6/17 anonim ***** válasza:
65%
Kerdezo, nem te vagy a legelesebb kes... Egyebkent nyugodj meg, ha felizgulsz be fog csuszni.
2021. aug. 17. 10:04
 7/17 anonim ***** válasza:
58%
6os vagyok, btw magyarazza mar el nekem valaki hogy emberek miert meregetik vonalzoval a farkuk keruletet teruletet hosszusagat vastagsagat stb... Komolyan a szavakat nem talalom amivel ezt ki tudnam fejezni... Erted meg nem is dugott szerencsetlen no de mar ilyen cerka keruleteket irogat ki a gykra :D wtf
2021. aug. 17. 10:10
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
A pizzát sem körbe mérik! Mert akkor lenne 120 cm. Adott egy vastagság, te életedben 13 cm, azt ha keresztbe méred az kb 4 cm vastag. Mint a pizza!!!!!!!!!
2021. aug. 17. 10:13
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek.

Igen, kb 4-4,5cm vastag lehet. Csak én másként fogalmaztam, hogy a kerületét mondtam, nem vastagságot, de nem helytelenül. Mégis kaptam leszólást.

( [link] - itt szépen, érthetően meg van magyarázva, ha valakinek szüksége lenne arra, hogy tisztában legyen a fogalmakkal.)

Azért tudom a méretét, mert megmondta. Örülök, hogy olyan fiú, akivel lehet beszélgetni szexről, még ha nem is vagyok rá készen egyelőre. Hadd ne érezzem magam rosszul, hogy még félek kipróbálni a közösülést.

Amúgy nem ujjazom magam, csak egyszerűen megpróbáltam, hogy fáj-e... És gondoltam, itt rákérdezek, hogy ez mire enged következtetni, tartsak tőle, vagy megnyugodhatok.

Mindössze segítséget kértem, attól, aki hajlandó segíteni azzal, hogy leírja a gondolatát. De ne bántóan, légy szíves, hanem a tiszteletet megtartva.

2021. aug. 17. 10:36
 10/17 anonim ***** válasza:
53%
Ülj bele szivem, aztán majd meglátod. Felesleges tanakodni rajta, úgyis teljesen más lesz mint amire ebből jutsz. Csapjatok bele! Ez az egész csak addig tűnik nagy dolognak amíg neki nem áll az ember... Majd meglátod
2021. aug. 17. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!