Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szexelek egy lánnyal gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szexelek egy lánnyal gumi nélkül és mondjuk terhes lesz és nem megy abortuszra akkor nekem gyerektartást kell fizetnem? Ha mindenhol letiltom hogy ne érjen el akkor is megtudna találni? 19 éves vagyok és még suliba járok.

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 11:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te csak cukkolod a jónépet! Ha nem, akkor nagy a baj!
2021. aug. 16. 14:06
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi ésszel inkább maradtál volna a markodnál...

Egyébként pedig szégyelld magad, mert nemcsak egy lány, hanem egy gyerek egész életét is tönkretetted így, valamint a környezetéét, aki majd támogatja. Miattad nő fel apa nélkül egy gyerek, akiből majd ugyanolyan id*óta lesz, mint amilyen te vagy. Undorító vagy.

2021. aug. 16. 15:08
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg (és remélhetőleg) nem lett terhes a lány

2021. aug. 16. 15:32
 24/30 A kérdező kommentje:
Még nem is történt semmi mit kell egyből qrvaanyázni? Csak a legrosszabb esetet probálom realizálni. De köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 16. 16:11
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz legrosszabb eset, ha védekezel, ilyen egyszerű
2021. aug. 16. 16:12
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy ezt a kérdést egy ostoba kiskamasz tette föl, vagy esetleg egy unatkozó hülyegyerek, egyik esetben sem érdemes sok szót vesztegetni rá. Szerintem egy épeszű fiú nem hiheti azt, hogy a gyerek csak valami kellemetlen körülmény, de azt se, hogy megteheti, hogy kilép a szituációból. Ilyen esetben az állam megelőlegezi a gyermektartást, és hatékonyan megkeresi az apát, visszamenőleg is behajtva az összeget. Ezenkívül, mivel a gyerektartás elkerülése bűncselekmény, amikor elkapják, még egy szép pénzbírság is a nyakába szakad.

De elég az ijesztgetésből, maradjunk annyiban, hogy a gyerek egy élőlény, egy ember, akinek jár a család, a gondtalan gyermekkor.

2021. aug. 16. 16:43
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

A legrosszabb esetet?

Leírtuk a legrosszabb esetet.

Gumit kell húzni, nem fáj.

2021. aug. 16. 17:38
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem csak terhesség ellen jó a gumi. Összefekszel egy vadidegennel gumi nélkül és elkaphatsz bármit.

Hidd el nem vicces ha viszket a pöcörő. Az meg még inkább nem, ha egy AIDS-es csakba futsz bele.

De nézzük a lány szempontját is. Elkaphat egy jó kis HPV-t, ami gyógyithatatlan. Na meg ott a gyerek kérdés is persze.

2021. aug. 16. 17:51
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Ember koton legyen nálad már.Ne légy a nővel köcs*g már.

Ezt sose értem mért nem lehet kotonnal szexelni miért jobb ha jön a gyerek és 3 emberi élet tönkre megy.

2021. aug. 19. 15:18
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le az Orbant es nem fog megtalalni
2022. jan. 30. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!