Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pasival szexelt a legtapasztaltabb partneretek?
Figyelt kérdés
Fizetős nők nem számítanak.
Hogy és miért vallotta be és mit szóltál hozzá?
Hány éves volt akkor és hány évesen kezdte?
Nektek hányadik nő volt?
2021. aug. 16. 07:34
1/9 anonim válasza:
19 pasival volt előtte - s egyszer sem volt orgazmusa tőlük
megkérdeztem, hogy tudjam, mit élt meg eddig.
20 évesen kezdte és 34 éves volt akkor, amikor velem szexelt
sokadik
44 éves F
2/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mert soha nem érdekelt 🤷♂️
3/9 anonim válasza:
18 sem volt amikor összejöttünk, előttem öt pasi volt. Simán csak szóba került és mindketten elmondtuk, nekem ő a harmadik. 16 évesen kezdte.
4/9 anonim válasza:
Baratnom 50 pasival volt kb 5 ev alatt, ebbol kb 30 al dugott bevallasa szerint, a tobbit csak leszopta.
Engem nem zavar, sot, bovitenem a kort egyutt vele.
De o nem igen akarja meg.
5/9 anonim válasza:
Nekem sok csajom volt, de a legtöbb partnere az egyik csajnak az 5 volt (saját bevallása szerint).
7/9 StevenUp válasza:
Sosem kérdeztem de tudom hogy volt olyan korszaka ami feltételezi azt hogy szerette ha szeretve van gyakran
8/9 anonim válasza:
csajomnak 14 és 28 éves kora között kb 30 pasival volt dolga. De volt egy szeretőm korábban, 30-as nő, bevallása szerint (ha nem csak azokat számoljuk akikkel dugott) 80-100 körül.
9/9 anonim válasza:
Ezek a válaszok után, nem hiszem hogy van joga egy nőnek elitélni egy pasit aki kurvázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!