Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, jelenlegi, vagy volt barátnőtök mesélte, hogy mekkora volt s leghosszabb, legvastagabb péniszű partnere? Miket mondtak, mekkorák voltak? Neked mekkora van? Hogy esett a tudat, ha jelentősen nagyobbakkal is szexelt?
#7.
Mindig a hülyék voltak/vannak/lesznek többen.
Nem tök mindegy, hogy mekkora dàkók dugtàk előttem!?
Lényeg, hogy mindig a csúcsra juttassam és hatalmasakat szeretkezünk!
Volt olyan, hogy említette a csajom, hogy valamelyik exének bazinagy farka volt.
Nem, nem én kérdeztem rá.
Pontos centit nem mondott.
Nekem 17-18 cm kb.
Nem esett jól, de bosszúból én meg elmeséltem, hogy mennyire jól szopott az egyik excsajom, amin persze rohadtul felkapta a vizet :DD
Úgyhogy 1-1, döntetlennel le lett zárva a meccs, azóta nem kerültek szóba az exek szexuális dolgai :D
Nem mérte le őket, a legkisebb szerinte nem érte el a 8 centit, a legnagyobbat meg akarta mérni, de a srác nem engedte,erős 25-re saccolta.
Volt egy barátnője, akinek szintén nem engedte meg egy nagyméretű srác a méricskélést, ő a kezét használta, idézem; "Három marok, plusz a feje". Az tövig bement a csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!