Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat egyik ismerős lábai?
Történt ugyanis az, hogy egy grillezés alkalmával párommal elmentünk egyik közös ismerősünkhöz.
Volt ott egy pár csaj, és köztük volt olyan akin harisnya is volt és eszméletlen szép lábai voltak.
Sajnos addig szemeztem velük, hogy észrevette aztán későbbiek folyamán bent a házban megkérdezte, hogy tetszenek? Mondom igen ... Ezután pedig engedte hogy megsimogassam megérintsem a lábait.
Ezután csak egy kérdés hangzott el tőle, eljátszanál velük? Uhhh nem tudtam megszólalni se ... De bedadogtam, hogy IGEN!
Ezután sajnos megzavartak minket de fülembe súgta, hogy kerítünk rá alkalmat.
Sajnos harisnya és lábfétisem van ezért ilyen alkalmakkal kenyérre lehet kenni és nem tudom most mit csináljak?
Nem szexről lenne szó csak a lábaival akarok játszani egy kicsit.
Kedves sorstársam!
Kerítettetek már rá alkalmat?
Na és hogy történt,miként? :)
21-es voltam.
23-as
Megbeszéltünk egy tali de végül csak lábszex lett a vége, de akkor is élveztem :)
Felvett egy szép alig látható nyári 8 vagy 10 den-es harisnyát és a végén arra mentem el.
24-es
Nem könnyű okosnak lenni ebben a helyzetben őszintén szólva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!