Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nagyon csiklandós az lehet gond a szexuális életben?
Olyanra gondolok hogy valaki nagyon csikis és ha bizonyos helyeken hozzáér a párja már az csikis neki.
Valaki találkozott már ilyennel, saját magánál esetleg a párjánál?
Ha igen, akkor hogy volt ez, és hogyan sikerült megoldani?
Szia.
igen ez létező dolog,nekem mind 2 oldalam ilyen de ha előre meg dumálod a pároddal hogy ez van picit vigyázzon. én mondtam neki hogy bárhová nyúlhat😋😉😁 csak az oldalammal óvatosan.
És idővel csökkenni is kezd ezen terület érzékenysége.
F/38
Nekem a párom nagyon csiklandós, tehát nem tudom megcsókolni a nyakát, anélkül, hogy összerándulna. Ő azt mondja, hogy ha csikizik elmegy a hangulata a szextől. Ez csak az elején van, aktus közben már nem annyira érzékeny rá.
Ennél nagyobb probléma, hogy nekem meg tetszik ha ő összerándul és élvezem is csikizni, de igyekszem nagyon óvatosan csinálni, hogy megmaradjon még benne a kedv.
Páromnak a herezacsija csikis nagyon.
Ha picit is hozzáérek, akkor egyből összerándul neki és az állítólag nagyon rossz érzés.
Így az tiltott zóna számomra (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!