Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nagyon csiklandós az lehet gond a szexuális életben?
Olyanra gondolok hogy valaki nagyon csikis és ha bizonyos helyeken hozzáér a párja már az csikis neki.
Valaki találkozott már ilyennel, saját magánál esetleg a párjánál?
Ha igen, akkor hogy volt ez, és hogyan sikerült megoldani?
Igen. Én rettenetesen csikis vagyok, és néha egészen banális mozdulatoktól összerándulok.
Minden barátnőmnek idő kellett hozzá, hogy megszokja ez nálam nem azt jelzi, hogy baj van, egyszerűen így vagyok összerakva, de okoz néha váratlan pillanatokat
#2 neked mi az ami már csikis? Tehát ha pl. csak hozzáér az oldaladhoz és megsimizi az már csikis?
Vagy mit jelent ez nálad, hogy rettenetesen csikis?
3: ahogy mondod. Egy egyszerű "megsimogatja az oldalam" mozdulatra képes vagyok összerándulni, mert csikis. A hátammal, karommal nem szokott gond lenni, de az oldalam, a hasam nagyon az.
Próbálok tenni ellene, és a párom is ha figyel, akkor nincs gond, de például azt gyűlölöm, ha szándékosan megcsiklandoz, mert utána hosszú ideig összerezzenek egy has simogatásra is.
Mit próbálsz tenni te, illetve a párod ez ellen, hogy próbáljátok ezt leküzdeni?
Illetve barátnőd (illetve esetleg ezelőttiek is) hogy álltak hozzá, nem zavarta őket ez?
Előfordult már az aktuális barátnőmmel, de aztán figyeltem rá, hogy ne nyúljak oda.
Gondot nem okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!