Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valaki nagyon csiklandós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nagyon csiklandós az lehet gond a szexuális életben?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok hogy valaki nagyon csikis és ha bizonyos helyeken hozzáér a párja már az csikis neki.

Valaki találkozott már ilyennel, saját magánál esetleg a párjánál?

Ha igen, akkor hogy volt ez, és hogyan sikerült megoldani?

2021. aug. 14. 01:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia szerintem ezzel szex közbe nem lesz gondod. Én nagyon csikis vagyok kapcsolunk elején fordult elő egyszer olyan eset, hogy véletlen rossz helyre nyúlt. Később ez valahogy elmúlott nem vagyok csikis szex közbe.
2021. aug. 14. 02:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Én rettenetesen csikis vagyok, és néha egészen banális mozdulatoktól összerándulok.

Minden barátnőmnek idő kellett hozzá, hogy megszokja ez nálam nem azt jelzi, hogy baj van, egyszerűen így vagyok összerakva, de okoz néha váratlan pillanatokat

2021. aug. 14. 07:21
 3/14 A kérdező kommentje:

#2 neked mi az ami már csikis? Tehát ha pl. csak hozzáér az oldaladhoz és megsimizi az már csikis?

Vagy mit jelent ez nálad, hogy rettenetesen csikis?

2021. aug. 14. 12:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

3: ahogy mondod. Egy egyszerű "megsimogatja az oldalam" mozdulatra képes vagyok összerándulni, mert csikis. A hátammal, karommal nem szokott gond lenni, de az oldalam, a hasam nagyon az.

Próbálok tenni ellene, és a párom is ha figyel, akkor nincs gond, de például azt gyűlölöm, ha szándékosan megcsiklandoz, mert utána hosszú ideig összerezzenek egy has simogatásra is.

2021. aug. 14. 13:37
 5/14 A kérdező kommentje:

Mit próbálsz tenni te, illetve a párod ez ellen, hogy próbáljátok ezt leküzdeni?

Illetve barátnőd (illetve esetleg ezelőttiek is) hogy álltak hozzá, nem zavarta őket ez?

2021. aug. 14. 14:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebből szerintem nem lehet nagy baj, hogyha az első alkalommal kitapasztalja a másik fél, hogy pontosan hol vannak azok az érzékeny pontok, és azon túl nem nyúl oda. Ha szeret játékból birkózni a pár, akkor esetleg a legyőzöttet a nyerő megcsikizheti. Persze, csak ha ez még élvezetes, és nem kellemetlen. Én is csikis vagyok, nálunk ebből nincs gond, amikor legyőz, akkor mindig megcsikiz kicsit a barátom, aztán ennyi.
2021. aug. 19. 11:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csikis vagyok, de szex közben soha.
2022. jan. 22. 12:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
en nagyon csikis vagyok,,mar attol rosszul vagyok,ha valaki közelit felém széttárt ujjakkal,hogy megcsikiz,mar azt se birom,pedig hozzam sem ért még :D
2022. ápr. 24. 14:21
 9/14 Deflohelp ***** válasza:
100%

Előfordult már az aktuális barátnőmmel, de aztán figyeltem rá, hogy ne nyúljak oda.

Gondot nem okozott.

2022. ápr. 24. 23:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem nagyon csikis, és ezt úgy viselte, hogy mindig szexet csinált belőle. Viszont e közben fokozatosan alábbhagyott a nevetés, talpmozgatás, és végül az erősebb szex elnyomta a csiklandósságát. Együtt is sokat csináltuk, és hol az egyik dominált, de a szex alatt már nem tűnt csikisnek, ami valószínű hogy maradt, csak az agy a szexre koncentrált szerintem.
2022. ápr. 30. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!