Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi orvosoknál feláll, ha egy csinosabb fiatal, vékony nőt vizsgálnak?
Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 09:40
1/21 anonim válasza:
Még az is lehet, de az is lehet hogy nem.
2/21 anonim válasza:
Max akkor ha egy 40 eves szuz incel.
3/21 anonim válasza:
Nem hiszem, a munka tárgya nem azonos a szexualitás "tárgyával".
4/21 anonim válasza:
Dehogy, általában nem ilyen szerencsétlen balfszok ülnek abban a székben. Talán ha kezdő és most van először ilyen helyzetben, akkor. De aki már idősebb (márpedig én soha nem találkoztam huszonéves orvossal vagy hasonló) az normális és megszokta már ezt, napi több puncit lát, hidd el nem fog neki felállni. Rám se állt fel soha egyiknek se, pedig csinos vagyok
5/21 anonim válasza:
Felállhat és igen, ha ez esetleg megtörténik, az teljesen normális…
A köpeny eltakarja, nincs semmi.
De alapvetően az a leggyakoribb, hogy nem mozgatja meg Őket a dolog ennyire…
6/21 anonim válasza:
Fel bizony. Sőt az is előfordul, hogy nem is titkolják különösebben a vonzalmukat.
7/21 anonim válasza:
Én olvastam,hogy nőgyógyászként az a megterhelő hogy mikor hazamegy ne úgy tekintsen alapból a női nemiszervre, hanem izgatólag vágykeltőként hasson rá. Kell neki egy 3-4óra mire levetkőzi magáról a munkához való latás módot.
8/21 anonim válasza:
Az orvos is ember, de ettől 99.999%-ban a munkára koncentrál, egyik paciens jön a másik után. Mire végzett orvos leszel hogy önállóan praktizálhatsz már vagy tini akinek mindenre is feláll, de ettől még tetszhet 1-1 paciens.
9/21 anonim válasza:
A munka az munka !!!! Nőgyógyászként mondom
10/21 anonim válasza:
érdekes, akkor miért van, hogy velem már több nőgyógyász is kikezdett?
Nem mondom, hogy mindegyik ilyen, de aki azt állítja, hogy minden nőgyógyász csak a munkát látja ebben, és sosem izgul rá valamely pácienseire, az szimplán hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!