Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vékony fiúk miért nem vonzók a legtöbb lánynak?
Figyelt kérdés
Az arcom helyes és az átlagnál magasabb is vagyok, mély a hangom és V alakja van a hátamnak, ami elvileg férfias.2021. aug. 11. 21:35
1/9 anonim válasza:
Mert sugárzik rólad, hogy életképtelen vagy
3/9 anonim válasza:
És sokan mondták, hogy túl vékony vagy, és ha híznál, akkor buknának rád?
4/9 anonim válasza:
Mert az a férfias, aki izmosabb vagy nagyobb darab. Nem minden nőnek, de sokaknak. Mint ahogy a férfiak is szeretik a nőies alakot, tehát ha kerek a popsi megvan cici. Persze a laposabb lányok is tetszenek sok pasinak, de az átlagról beszélek. A vékony pasik is bejönnek lányoknak, csak kevesebbnek. Pl barátnőm mindig ilyen pasikkal jön össze:D nekem meg nagyon nem ez jön be🤷🏻♀️
5/9 anonim válasza:
Azé' elég sok vékony fiúnak van csaja, szerinted ők hogy csinálják? Na?
6/9 anonim válasza:
Üdv, már hiányzott a picsogásod.
7/9 anonim válasza:
Hogyha jóképűnek tartod magad, ha azt hiszed, a magasságoddal kapásból alfahím lettél, és a természet adta széles vállaiddal úgy gondolod, te vagy Herkules, akkor valószínűleg sugárzik belőled a felsőbbrendűség érzése, amitől a nők menekülnek.
Vagy pedig olyan gyámoltalan vagy, mint a ma született őzike…
Nem a külsőddel van probléma, hanem a személyiségeddel.
8/9 anonim válasza:
Elég vékony srác vagyok, 55 kiló és 174cm összesen, de sosem jelentett gondot a csajozás. Ha olyan lánnyal találkozom, akinek nem a személyem a fontos, hanem a kinézetem, azt egyszerűen elhajtom.
9/9 anonim válasza:
182cm, 64kg vagyok. Sose volt bajom vele, persze mindig van olyan ember akár családon belül, akár haver, aki megjegyzi, hogy hízzak már. Egészségesnek tartom magam, hízni se szeretnék. Nem ez az oka, hogy nincs barátnőd. Persze az ember a sikertelenségére mindig megpróbál valami okot találni, de valószínű rosszat találtál meg. Nem rosszból mondom, de kicsit gondolkodj el mi más oka lehet még, vizsgáld felül a látásmódod! Akár ez is lehet, az ebből fakadó önbizalomhiány. Más ismerősöm is van, aki vékony és barátnője van, de még az utcán, akár tőlem is sokkal vékonyabb csávónak is. Akkor biztos maga az alak lenne a probléma?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!