Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Konzervatív férfiak, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konzervatív férfiak, ti kiábrándulnátok egy nőből, ha lenne nála óvszer?

Figyelt kérdés

Volt már egy pár randim egy konzervatívabb világnézetű férfivel. Nagyon figyelmes volt eddig és mindig ragaszkodott a régebbi illemszabályokhoz is. Ne gondoljatok valami véresen komoly emberre, de például kaptam tőle vörös rózsát, mindenhol előre enged, nem hagy fizetni, az étteremben kihúzza nekem széket, stb. Mondta is, hogy neki fontosak ezek a dolgok. Egyenlőnek tartja a nőket, de szerinte baj lenne, ha elvesznének ezek az illemszabályok. A legutóbbi randin nagyon hevesen csókolóztunk, szerintem a következőn lesz szex is. Én legalábbis szeretném, ha lenne. Nem tudom, hogy ő mennyire gondolkodik előre, de nem szeretném, hogy azon múljon, hogy nincs nála óvszer. Ha én vinnék, akkor kiábrándulna? Alapból nem agyalnék ilyesmin túl sokat, de nem tudom, hogy a konzervatívabb férfiak hogy állnak ehhez a dologhoz.

23n

2021. aug. 12. 08:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Én kiábrándulnék, utálom a gumit. :)
2021. aug. 12. 09:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
6-os nyilván azért van nála óvszer, hogy ne húzd fel. Jó isten...😑😑
2021. aug. 12. 09:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nála kellene hogy legyen, de semmi gond nincs ha nálad is van, abból baj még nem lehet :) Salamoni megoldás: vigyél és ha a pasinál nincs akkor veszed elő.

Megjegyzem, az udvariasság, az illemszabályok betartásának alapnak kellene lennie! Ez viszont még semmit sem jelent az illető szexualitására vonatkozóan, nem teljesen lineáris a korreláció. Ismerek olyan embert aki hasonlóan udvarias, illemtudó, úgymond konzervatív közben meg BDSM szeánszokra, swignerekre és a legkeményebb orgiákra jár.

2021. aug. 12. 09:43
 14/14 anonim ***** válasza:
85%
Amelyik férfi kiábrándul a gumitól az annyit is ér. Mehet isten hírével. Esetleg ha komolyabbra fordul a kapcsolat lehet beszélgetni melyik fogamzásgátló módszert alkalmazzátok. Legyen csak nálad, így bebiztosítod magad aztán maximum nem lesz rá szükség ha nála is van.
2021. aug. 12. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!