Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Konzervatív férfiak, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konzervatív férfiak, ti kiábrándulnátok egy nőből, ha lenne nála óvszer?

Figyelt kérdés

Volt már egy pár randim egy konzervatívabb világnézetű férfivel. Nagyon figyelmes volt eddig és mindig ragaszkodott a régebbi illemszabályokhoz is. Ne gondoljatok valami véresen komoly emberre, de például kaptam tőle vörös rózsát, mindenhol előre enged, nem hagy fizetni, az étteremben kihúzza nekem széket, stb. Mondta is, hogy neki fontosak ezek a dolgok. Egyenlőnek tartja a nőket, de szerinte baj lenne, ha elvesznének ezek az illemszabályok. A legutóbbi randin nagyon hevesen csókolóztunk, szerintem a következőn lesz szex is. Én legalábbis szeretném, ha lenne. Nem tudom, hogy ő mennyire gondolkodik előre, de nem szeretném, hogy azon múljon, hogy nincs nála óvszer. Ha én vinnék, akkor kiábrándulna? Alapból nem agyalnék ilyesmin túl sokat, de nem tudom, hogy a konzervatívabb férfiak hogy állnak ehhez a dologhoz.

23n

2021. aug. 12. 08:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

nem, semmi esetre sem.

44/F

2021. aug. 12. 08:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ábrándulnék ki. De egyébként az hogy mindenhol előre enged, az teljesen téves felfogás, ugyanis sokszor pont a pasinak kell előre menni, hogy védelmezze a szíve hölgyét 🤷‍♂️
2021. aug. 12. 08:48
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

Egyáltalán nem

47 éves teológus :)

2021. aug. 12. 08:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben nincs semmi, de valószínűleg nála is lesz és akkor elő se kell venned a tiéd

Mellesleg ez amit leírtál miért konzervatív kategória?:D amiket csinál, azok a legalapabb dolgok. Én még dugni se fogok olyannal, aki egy buta tapló ember, nem hogy párkapcsolatba lépjek vele:D egy férfinak (és a nőknek is) illik képben lenni az illemszabályokkal

N

2021. aug. 12. 08:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha visz magával akkor elő sem kerül ami nálad van így nehezen lenne belőle probléma. Ha meg ő nem visz és azon akadna fent hogy te igen, akkor meg ott valami gond van fejben. 31/F
2021. aug. 12. 08:54
 6/14 anonim ***** válasza:
15%
Nem. Ez tok jó. De valószínűleg óvszer nélkül durrannék el benned. 🙂
2021. aug. 12. 08:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szóval van nálad óvszer... mi baj lehet belőle? legrosszabb esetben előveszed hogy használjátok, jó esetben meg van nála is és elő se kell venned, nem kell azt az orrára kötni amig nem látod azt, hogy használni is fogjátok
2021. aug. 12. 08:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális ha van nálad óvszer, szerintem nem kellene kiábrándulnia.
2021. aug. 12. 09:10
 9/14 anonim ***** válasza:
97%
6os te maximum a porszívócsőben durransz el.
2021. aug. 12. 09:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél nyugodtan, a konzervatív férfiak is a felelősségteljes, előrelátó nőket szeretik.
2021. aug. 12. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!