Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Szexelnetek fekete pasival?
#21: ne erőltesd kérlek, az ilyen gyengécske visszavágástól semmivel nem tűnsz értelmesebbnek.
Ha nem csak olvasni tudnál, hanem értelmezni is, illetve kissé olvasottabb és tájékozottabb lennél, akkor tisztában lennél azzal is, hogy mi a különbség a tények és a vélemények között.
Nem vártam el, hogy itt képzelt szociológusok és pszichológusok kommentelnek, de ha ennyire tájékozatlan vagy még a definíciók tekintetében is, szerintem ezen a ponton hagyjuk abba.
Az én véleményem nem számít. A tiéd sem. (Ettől persze jogod van megosztani másokkal.) A tények viszont makacs dolgok...
További szép napot, olvass sokat.
Jajj, mert a te beszólásod az nagyon értelmes volt. :D
Te is olvass sokat, mert megtudod majd, hogy nem ezek a tények. Művelődj és próbáld meg elfogadni más véleményét is, ne csak a tied legyen a középpontban.
#23: OK, utoljára, mert nem érek rá népművelőt játszani.
Én tényeket írtam, amelyeket te nem tudsz cáfolni, csak össze-vissza irkálsz válaszként, ez így legkevésbé sem vita. Tény 1: nem tudtad cáfolni, hogy az általam felsorolt színes bőrű férfiak igen széleskörű népszerűségnek örvendenek a fehér nők között is. Mert tény. Mivel nem tudod cáfolni, ne nekem mondd, hogy olvassak sokat, meg hogy ez nem tény. Tény 2: felhívtam a figyelmet, hogy a rasszizmusnak számos fokozata, árnyalata van, nem csak a KKK, a rabszolgatartás meg a "nyírjuk ki a migráncsokat" rétegek léteznek. Ha lenne bármi fogalmad, értenéd, hogy faji alapon kijelenteni, hogy "ha nem lenne más a Földön akkor se kellene", az is az. Ezt sem tudod cáfolni, mert a tények makacs dolgok, ha nem ezek a tények, miért nem írtad le, hogy mik azok? Mert fogalmad sincs....
És ismétlem (mert a szövegértés továbbra sem megy): ez nem vélemény a részemről, hanem definiálás. Mivel te tényekkel próbáltál vitázni (ellenérvek nélkül), bocs, hogy nem fogadom el a "véleményed".
És mint írtam (de gondolom ez sem ment át): ha azt mondod, neked nem jönnek be a feketék, az vélemény, és azt is írtam, tiszteletben tartom. És nem értem, miért én művelődjek, ha te nem érted mi folyik itt... :D
Könyörgöm ne fárassz már, mert sosem fogunk egyetérteni. Tudnék érveket felhozni, de nem fogok, mert nem éri meg.
További szép napot! :)
5os vagyok.
Na most nem vagom h miert kaptam minuszt...
Itt nalunk Londonban nem kirivo eset ha vegyes parok vannak.
Magam is jartam es eltem is egyutt fekete ferfival. Es a tapasztalatom h egyedul a alap test illatuk mas. Minden masban pont ugyan olyanok mint a tobbi ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!