Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Szexelnetek fekete pasival?
Nem azért feksem le valakivel, hogy peóbálgassam. Az megvan, hogy érző emberekről beszélsz nem pedig cipőkről?...
Ha szimpatikus, akkor lefeküdnék vele. Egyébként meg csak külsőre nem kifejezetten izgatnak. Félvér fekete pasival már voltam, de az más
9-es nem tudom, hogy miért kell megkérdőjelezni.
Sok nőnek abszolút nem jönnek be, amit meg is értek.
Nem mindenki vonzódik hozzájuk.
#14: nem attól rasszista, hogy nem fekszik le velük, vagy nem vonzódik hozzájuk. Attól rasszista, ha olyanokat ír, hogy akkor se ha nem lenne más a Földön, meg hogy kizárt, stb, mert ezek elég egyértelműen utalnak arra, hogy a fajuk, bőrszínük miatt elutasító, pedig a négerek, kínaiak, arabok, indiánok és eszkimók pont ugyanolyan emberek, mint a "fehérek".
És ezek a megjegyzések azért is furcsák, mert közben rengeteg olyan ismert fekete ember van (Denzel Washington, Dwayne Johnnson, Wesley Snipes, Idris Elba, és még sokáig sorolhatnám), akik fehér nők százmillióinak szexszimbólumok.
Lehet mondani, hogy ez vagy az a fekete férfi vagy nő nem jön be, nem vonzó, de ha csak amiatt, mert más a bőrszíne, az bizony pont a rasszizmus.
#16: de, azoknak számítanak. Persze elfogadom, hogy neked nem jönnek be, neked meg azt kell elfogadnod, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a nők többsége úgy gondolkodik, mint te. Pont hogy nem, és ezt adatok támasztják alá.
Szíved joga, hogy neked mi/ki tetszik, eszembe sem jut ezt bírálni, neked nem jönnek be a feketék, ennyi. De ne gondold, hogy ez ennyire általános, mert nem.
És bizony, ha rassz alapján nem jönnek be neke, az rasszizmus. (Amelynek ugye, mint mindennek, vannak fokozatai, ez még az enyhébb.)
#19: én megértem, hogy fáj a hülyeséged. Tudod attól, hogy valamit nem értesz, még nem a másik a hibás. Némi intelligenciával és tudással megértetted volna, de nem megy, hát ne erőltessük.
Nem, nem vagyok férfi. És a rasszok és nemek ilyen módon párhuzamba állítása csak igazolja, hogy tényleg nem sikerült megértened.
Semmi baj, mindenféle ember elfér a bolygón, fehér és fekete, hetero és meleg, nő és férfi, okos és nem okos, mindenféle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!