Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek valójában olyan lányok akik a nagy méretre buknak (size queen-ek) vagy ez inkább a férfiak fantáziájából kapott hatalmas népszerűséget? (Saját tapasztalat a leírásban.)
Hetero létemre mindig nagyon izgatott esztétikailag a szex szép, méretes farokkal. Szimplán gyönyörűen néz ki egy nagy pénisz egy karcsú női testben.
Ezért is kezdtem el keresni különböző szexpartner-keresőkön olyan nőket/párokat, akiket izgat egy helyes, sportos, magas férfi hatalmas, vastag szerszámmal. Felraktam képet is, amelyen valós, vonalzóval lemért 20 centis farkam látható, mert nagyon sokan kamuztak be 19/20 centis méreteket és senki se merte ezeket képpel lehitelesíteni.
Sikerem volt is, de azt tapasztaltam, hogy legfőképp pároknál, és ott is a férfiak vágyai a mozgatórugói ezeknek az érdeklődéseknek. Tehát röviden a férfiakat jobban izgatta, hogy egy nagy mérettel elbánnak a párjukkal (cuckold), mint maga a nőket.
Amit tapasztaltam, hogy nyugaton (főleg az angolszász térségben) ennek sokkal nagyobb kultúrája van, nyitottabbak a nők és könnyebben vállalnak fel mindenféle testi vonzalmat/fétist, amit észrevehetőbben fel is vállalnak, míg itthon jobban szemérmesebbek még ebben az irányban. Ez persze nem zárja ki a feltételezést, hogy a férfiakat jobban izgatja a dolog.
létezik!
pixien volt egy lány, aki ezzel a névvel volt fent. kisfarkú pasikat keresett alázásra, hogy sissyt csináljon belőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!