Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek valójában olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek valójában olyan lányok akik a nagy méretre buknak (size queen-ek) vagy ez inkább a férfiak fantáziájából kapott hatalmas népszerűséget? (Saját tapasztalat a leírásban.)

Figyelt kérdés

Hetero létemre mindig nagyon izgatott esztétikailag a szex szép, méretes farokkal. Szimplán gyönyörűen néz ki egy nagy pénisz egy karcsú női testben.

Ezért is kezdtem el keresni különböző szexpartner-keresőkön olyan nőket/párokat, akiket izgat egy helyes, sportos, magas férfi hatalmas, vastag szerszámmal. Felraktam képet is, amelyen valós, vonalzóval lemért 20 centis farkam látható, mert nagyon sokan kamuztak be 19/20 centis méreteket és senki se merte ezeket képpel lehitelesíteni.

Sikerem volt is, de azt tapasztaltam, hogy legfőképp pároknál, és ott is a férfiak vágyai a mozgatórugói ezeknek az érdeklődéseknek. Tehát röviden a férfiakat jobban izgatta, hogy egy nagy mérettel elbánnak a párjukkal (cuckold), mint maga a nőket.

Amit tapasztaltam, hogy nyugaton (főleg az angolszász térségben) ennek sokkal nagyobb kultúrája van, nyitottabbak a nők és könnyebben vállalnak fel mindenféle testi vonzalmat/fétist, amit észrevehetőbben fel is vállalnak, míg itthon jobban szemérmesebbek még ebben az irányban. Ez persze nem zárja ki a feltételezést, hogy a férfiakat jobban izgatja a dolog.

2021. aug. 9. 18:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
31%
Nyugaton nem is igen vannak már normális női férfi kapcsolatok… sőt.
2022. febr. 12. 11:35
 32/34 anonim ***** válasza:
30%
Angolszász térségben 40-50 fölött a hölgyek gyakran mozdulnak rá a méretes csokifarokra .
2022. márc. 12. 17:25
 33/34 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdezö, szerintem neked van egy kis meleg beütésed. Na, nem zavar, csak a leírásodban olyan szépen fogalmazol a nagy farkakról, mint aki kívánja azt minimum megfogni...
2022. ápr. 13. 10:27
 34/34 anonim ***** válasza:
51%

létezik!

pixien volt egy lány, aki ezzel a névvel volt fent. kisfarkú pasikat keresett alázásra, hogy sissyt csináljon belőlük

2024. jan. 1. 04:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!