Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok tapasztalt vagy tapaszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tapasztalt vagy tapasztalatlan sráccal vesztettétek el/vesztettétek volna el?

Figyelt kérdés

Lánykétn teszem fel a kérdést, személyes tapasztalatokat is le lehet írni hogy miért volt rossz/jó az adott eset.Szűzként eléggé érdekel hogy melyik lehetne "jobb".

18/L

2021. aug. 5. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudok nyilatkozni mivel még szűz vagyok
2021. aug. 5. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Tapasztalatlannal SZERELEMBÖL

Így tedd.

Ismerjetek meg egymas testet.

Ferfikent mondom

Lehet varj vele 2evet mig jon egy szerelem..

2021. aug. 5. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerelemből tedd a többi nem számít, majd belejöttök.
2021. aug. 5. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván a tapasztalt férfi a jobb.
2021. aug. 5. 22:21
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Tapasztalttal jobban jársz, mert türelmesebb, jobban tud vigyázni, figyelni rád. 🙂
2021. aug. 5. 22:22
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
#5 nem . Nem igaz.
2021. aug. 5. 22:23
 7/12 anonim ***** válasza:
43%
Dobd szét a lábad valakinek aztán menjen aminek mennie kell. Jó szórakozást.
2021. aug. 5. 22:24
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Eki eki bőrdzseki ide jön felveszi
2021. aug. 5. 22:24
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
És ha tapasztalt akkor elmész egy férfi szexuális munkáshoz?
2021. aug. 5. 22:25
 10/12 A kérdező kommentje:

Oké a kérdésben nem fejtettem ki elég jól de szerintem a lényegre amit tudni szeretnék konkrét rákéredeztem hogy így a lányok tapasztalata érdekelne, vagy hogy másképp csinálta e volna. Természetesen nem ez alapján fogok párkapcsolatba menni hogy " Na, szűz vagy?Bocsi akkor nem fog mükődni" vagy hogy "Nem vagy szűz,bocsesz nem kellesz".Nem fogok 8.-osokhoz se menni hogy valakit "megrontsak" se, hivatásos férfi prostitálthoz.

Remélem letisztáztam. ^^ Köszönöm az eddigi válaszokat, az ekiekiset is és bocsánat ha félreértelmezhető volt amit írtam.

2021. aug. 5. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!