Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,lefeküdnétek a főnökötökkel egy osztályvezetői pozícióért?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 17:16
13/38 anonim válasza:
Nem azért vagyok és leszek is szűz, amíg nincs hozzá párom, hogy az önbecsülésemet és méltóságomat ezért eldobjam. De ha nem lennék szűz és párom se lenne, akkor sem mennék bele. Én ugyan nem ilyen helyen fogok dolgozni, ahol van ranglétra, hanem házi segítségben, de tegyük fel, hogy mégis.: Bármikor kirúghatnak, lehet nem lennék jó abban a beosztásban, aztán fel is út, le is út, béke velem, hasta la vista és csőtészta, mehetek jobb útra. Jobbik esetben élek még xy évtizedet, nem akarnám, hogy egy ilyen tett kísérjen el.
20/l
14/38 anonim válasza:
Nem azért volt viszonyom a főnökömmel, hogy ez bármilyen előnnyel járjon (sőt kértem, hogy ne kivételezzen velem), hanem mert nagyon bejött.
15/38 anonim válasza:
Nem, nem fekszek le mindenkivel, cserébe azért, hogy jobb pozícióba helyez, vagy kapok pénzt, vagy bármit.
16/38 anonim válasza:
#8 Nem mindig a leg kompetensebb ember lép előre, hanem aki jobban benyalja magát. Ezt úgy mondom hogy én a tudásommal kerültem fel :D De iszonyt nehéz. Egyszerább ismerősök által, vagy könnyebb módon.
18/38 anonim válasza:
#17 Igen nyilván csak a nők undorítóak, de az hogy a főnök ebbe ugyanúgy belemegy az gondolom teljesen rendben van szerinted.
19/38 anonim válasza:
18: Hülye lenne kihagyni egy ingyenpinát.
20/38 anonim válasza:
#18 Nyilván a főnök is az, de a kérdésben a nőket kérdezte a kérdező, ezért írtam így. -_-"" Nem kell mindenbe belekötni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!