Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értetek egyet ezzel?
"A nők sokszor (tudat alatt) a biztonságot keresik egy társban, egy férfiben fizikailag is (pl.: ezért is vonzóak az izmos, magas pasik, széles vállak, mert ezt jelzi valahol), a védelmezőt, akire felnézhetnek, aki gondoskodik róluk ilyen értelemben. És ehhez sokszor társul az ész, a sok/több tapasztalat (szexben is akár). Egy férfi pedig ugyanígy vágyik a gondoskodásra és védelemre de inkább lelki szempontból. Hogy a nő felnézzen rá, de ő is felnézhessen, gondoskodjon róla, kedveskedjen neki, mosolyogjon rá, stb. A férfiakat alapból nem izgatja a tudat, hogy egy nőt hány pasas dugott meg, sőt inkább taszítja őket, ha az a szám akár csak egy picivel magasabb is."
Régebbi kérdés alatt találtam egy komment részeként, nekem kicsit fura, mert nőként pont, hogy a férfiakra vonatkozó leírásban ismerek magamra, érzelmi biztonságra, szeretetre, elfogadásra, lelki támaszra vágyom, leginkább olyan férfitól, aki számára az intimitás különleges, nem akárkivel űzendő tevékenység. A külső másodlagos, de ha csak azt nézem, akkor inkább vékony legyen, bájos arcvonásokkal, semmint kigyúrt, lapátállú. Nem tudom, mi ment félre nálam.
A kommentben azt írja, hogy általában a nők mit keresnek a másikban, és ez a nők nagy részére igaz, de nem mindenkire.
Nem gond, ha te nem ilyen vagy.
Ebben is vannak fokozatok. Én a biztonságot keresem a férfiban fizikai ÉS érzelmi szinten is. Tetszik, ha erős, de nagyon nem jönnek be a totál felfújt, agyatlan izomkolosszusok, akik úgy járnak, mintha hordó lenne a karjuk alatt.
De most csak kiemeltem néhány dolgot, ez nyilván rétegeltebb.
Te a vékony, bájos férfiakat kedveled, lehet van benned valami erős anyai ösztön vagy nem tudom.
De ez sem biztos.
"És ehhez sokszor társul az ész, a sok/több tapasztalat (szexben is akár)."
Aztamindenit! Micsoda hajtűkanyar már ez? Össze-vissza csúsztatástól hemzseg az egész.
#2 én értem.
Alacsony, gyenge, arcvonásaiban, fejben, és a gatyában is kisfiús az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!