Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire értetek egyet ezzel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értetek egyet ezzel?

Figyelt kérdés

"A nők sokszor (tudat alatt) a biztonságot keresik egy társban, egy férfiben fizikailag is (pl.: ezért is vonzóak az izmos, magas pasik, széles vállak, mert ezt jelzi valahol), a védelmezőt, akire felnézhetnek, aki gondoskodik róluk ilyen értelemben. És ehhez sokszor társul az ész, a sok/több tapasztalat (szexben is akár). Egy férfi pedig ugyanígy vágyik a gondoskodásra és védelemre de inkább lelki szempontból. Hogy a nő felnézzen rá, de ő is felnézhessen, gondoskodjon róla, kedveskedjen neki, mosolyogjon rá, stb. A férfiakat alapból nem izgatja a tudat, hogy egy nőt hány pasas dugott meg, sőt inkább taszítja őket, ha az a szám akár csak egy picivel magasabb is."

Régebbi kérdés alatt találtam egy komment részeként, nekem kicsit fura, mert nőként pont, hogy a férfiakra vonatkozó leírásban ismerek magamra, érzelmi biztonságra, szeretetre, elfogadásra, lelki támaszra vágyom, leginkább olyan férfitól, aki számára az intimitás különleges, nem akárkivel űzendő tevékenység. A külső másodlagos, de ha csak azt nézem, akkor inkább vékony legyen, bájos arcvonásokkal, semmint kigyúrt, lapátállú. Nem tudom, mi ment félre nálam.

ma 03:03
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, szerintem ez elég jól összefoglalja a lényeget.
Nő vagyok, szerintem ez nem egészen van így/nem egyszerűsíthető le ennyire.
Férfi vagyok, szerintem ez elég jól összefoglalja a lényeget.
Férfi vagyok, szerintem ez nem egészen van így/nem egyszerűsíthető le ennyire.
10 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

A kommentben azt írja, hogy általában a nők mit keresnek a másikban, és ez a nők nagy részére igaz, de nem mindenkire.

Nem gond, ha te nem ilyen vagy.

Ebben is vannak fokozatok. Én a biztonságot keresem a férfiban fizikai ÉS érzelmi szinten is. Tetszik, ha erős, de nagyon nem jönnek be a totál felfújt, agyatlan izomkolosszusok, akik úgy járnak, mintha hordó lenne a karjuk alatt.

De most csak kiemeltem néhány dolgot, ez nyilván rétegeltebb.

Te a vékony, bájos férfiakat kedveled, lehet van benned valami erős anyai ösztön vagy nem tudom.

De ez sem biztos.

ma 04:59
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
én azt nem értem, hogy 24.én éjjel 3kor hogy tud valaki ilyen hosszú kérdést itt feltenni? egyáltalán éjjel 3 kor hogyhogy nem alszik és ilyen hülyesegek járnak a fejében?
ma 06:05
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

"És ehhez sokszor társul az ész, a sok/több tapasztalat (szexben is akár)."

Aztamindenit! Micsoda hajtűkanyar már ez? Össze-vissza csúsztatástól hemzseg az egész.

#2 én értem.

Alacsony, gyenge, arcvonásaiban, fejben, és a gatyában is kisfiús az illető.

ma 06:13
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Hasonló gondolataim vannak, mint a 2-esnek.
ma 06:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Esetleg erős lány vagy?
ma 09:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, miért sarkalatos kérdés, hogy hányadikán és hány órakor kerül kiírásra valami, pláne munkaszüneti időszakban.
ma 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokan nem értünk itt sok mindent. 🤣🤣
ma 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!