Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért írja minden lány azt hogy neki a 18 centis kell, amikor elvileg a hüvely rövidebb izgalmi állapotban?
Figyelt kérdés
Vagy az ilyen lányoknak rossz a szemmértékük és csak 18 nak tippelik? Vagy a fiúk hazudnak nekik a hosszról?2021. aug. 9. 15:12
1/12 anonim válasza:
Is-is. Egyébként is a vastagság a lényegesebb.
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, ezt hol olvastad…
Én elég kevés olyan kommentet látok, ahol lófarokra vágynak.
4/12 Noren1989 válasza:
Ezek jelentős része fiú, csak mondom :D
5/12 anonim válasza:
Szerintem a 18cm nem lófarok... legalábbis az enyémet nem tartom annak, az inkább olyan 20-tól indul meg ha vastag, nyilván az sem mind1 mennyi zsir van a pocakon pl.
Egyébként ez a farok méregetés annyira gáz... ha 13cm jutott neked akkor is azzal kell operálnod, ha vergődsz ha nem, ha találsz lányt aki elfogadja úgy is veled marad, de nem árt ha a nyelveddel ráálsz a dologra, sokat dob egy kapcsolaton :)
6/12 anonim válasza:
A csajok mérete is változó nem csak a pasiké... 😃
7/12 anonim válasza:
Mert ezt nem nők írják ki hanem pasik akik a pélóméretükkel akarnak házalni és komplexusokat kelteni mindenki másban.
8/12 anonim válasza:
18 cm az nagyon nagy pénisz. Mérd már le vonalzón. Ritka a valóban ekkora szerszám.
9/12 anonim válasza:
19 cm a farkam,s volt akibe nem fért be..Ez van..
10/12 anonim válasza:
Itt a gyakorin minden nő hüvelye max 10cm. A valóságban a 18cm nem olyan ritka, mint itt írják és egy átlagos nőnek gond nélkül megy tövig. 20cm felett van az extra nagy méret. Az már a legtöbb nőnek túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!