Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találhatnék idősebb nőket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék idősebb nőket?

Figyelt kérdés

Értem itt, a 50-70-80 ig.

Semmi oldalt nem találok hogy tudjak ismerkedni.

Van aki tudna segíteni?

35 éves, sportos fiatalos Budapesti férfi vagyok.

Van valami ötlet?

Köszönöm szépen!

2021. aug. 9. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A helyi nyugdíjas otthonban próbáltad már? Vagy a lakóhelyed vonzáskörében? Hány éves vagy? Csak mert bírom hogy gondolsz az idősebb generációkra. Ez jellemre vall.
2021. aug. 9. 17:53
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Hmm... Fura ízlésed van.
2021. aug. 10. 07:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Az idén nyáron már 2 volt a Badoo-ról és még kilátásban van egy. 68 és 72 éves,a vissza lévő 71.
2021. aug. 10. 07:57
 14/14 A kérdező kommentje:

35 éves vagyok és nem próbálkoztam a nyugdijas otthonban, mert elég furcsán jönne ki ha beszambaznek emiatt.

Valami egyszerűbb megoldást keresnék, azért is írtam ide.

Hátha...

Igen valószínű fura ízlésem van, de amiatt lehet, hogy szülők nélkül nőttem fel és az idősebb hölgyekre én nem "mama", "anya" - ként nézek, hanem szimplán a nőt és az izgalmat látom bennük.

Illetve, mivel volt már dolgom idősebbekkel igy tudom, hogy sokkal jobbak az ágyban is.

Kb olyan 17 éves lehettem mikor kialakult ez az idősebb nőkhöz való vonzódás.

17 évesen volt is az első, aki egy 47 éves hölgy volt.

2 évig elvoltunk, mint szeretők.

Azóta voltak fiatalabb parkapcsolataim, ami 4 éves illetve 6 éves időtartamuak voltak, de a testi része mindig az érett korosztalyhoz húzott.

Nincs sírás, nincs hiszti.

Tudják mit akarnak.

Odaadobbak és nem sietnek, nem kapkodnak az ágyban.

Nincsen "mikor mész el, mert már elzsibbadt a pin@m", "oda ne rakd", "ezt ne csináljuk", stb.

Ilyenek nincsenek, csak szimplán együttműködoek és élvezik és ez látszik is rajtuk.

Amit kapnak azt viszonozzak is.

Szóval nagyjából ennyi a lényeg. :)

Csak nehéz igy találni akár az utcán is, mert nagyobb a szájuk is és volt már alkalom amikor félre értettem a jeleket az utcán és hangosan küldött el az anyukamba. :D

De volt, hogy a héven fogtam ki egy 51 éves milfet.

Reggel munkába menet szemeztunk és utána haza felé is együtt jöttünk.

Akkor leszálltam, ahol ő és odamentem megkerdezni, hogy minek nézett annyira?

Tetszem vagy csak van valami az arcomon?

Mert ha tetszem akkor indulás az ágyba...

Azt mondta, jól van mehetünk.

Kár hogy a férje már haza jött külföldről és igy nem tudunk találkozni.

2021. aug. 10. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!