Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóságban milyen hosszú a fiúk pénisze?
Figyelt kérdés
Lányok ti mit tapasztaltatok eddig?2021. aug. 9. 10:55
1/15 anonim válasza:
Hát nem 20 centi, mint az itt kommentelőknek, az biztos :)
2/15 anonim válasza:
Nekem szerencsére eddig csak az átlaggal volt dolgom
3/15 anonim válasza:
Valóságban nekem pl 13 és ezzel is jól lehet játszani és ugye olyan dolog is megy ekkorával ami mondjuk 20+ al biztos nem :D
4/15 anonim válasza:
Én 12-19 köztiekkel találkoztam eddig (bár nincs túl nagy merítésem xD ).
5/15 anonim válasza:
No mesélj mit tudsz te a 13-mal amit egy 20as nem tud??? 😂😉
6/15 anonim válasza:
Enyém 16-17 cm. Ha nagyon durván kanos akkor 17.
8/15 anonim válasza:
Sose értettem ki honnan tudja, hogy hány centisekkel volt dolga 😀
9/15 anonim válasza:
Mindenki többet írt vagy mondott pedig sosem kérdeztem. 16-17-18-19 cm-t mondtak aztán 15-nél nem volt nagyobb, de szerencsére 13-nál kisebb sem. :)
Ne hazudjatok, úgy is kiderül (vagy nem mert nem juttok odáig). De tök felesleges, és szánalmas is kicsit.
10/15 anonim válasza:
Sac/kb 12-20 közöttiek voltak, de egyiket sem mértem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!