Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak mennyire bírják jól a szexet?
Figyelt kérdés
Itt a 45-50 közötti korosztályra gondolok. Van egy idősebb férfi, akivel nagyon vonzódunk egymáshoz. Még soha nem voltam ennyivel idősebbel, így nem tudom mire számítsak. Nem szeretem, ha szex közben finomkodnak velem vagy ha túl lassú a tempó. Nem ez alapján fogok dönteni, de nem tudom, hogy mire számíthatok egy ennyi idős férfitól.
23l
2021. aug. 9. 10:38
11/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem korfüggő. Fiatal korban is lehetnek problémák. Nekem megy még rendesen. 48F
12/14 anonim válasza:
Nem korfüggő. 24 évesen jöttem össze egy 50 éves pasival. 2 évig tartott. Jobb volt vele a szex mint előtte bárkivel, addig szinte mind kb velem korúak voltak.
De pl egy barátnőm pasija 30 éves és vannak problémái...
13/14 Oldfire válasza:
60+ vagyok. Még tudok meglepetést okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!