Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak mennyire bírják jól a szexet?
Itt a 45-50 közötti korosztályra gondolok. Van egy idősebb férfi, akivel nagyon vonzódunk egymáshoz. Még soha nem voltam ennyivel idősebbel, így nem tudom mire számítsak. Nem szeretem, ha szex közben finomkodnak velem vagy ha túl lassú a tempó. Nem ez alapján fogok dönteni, de nem tudom, hogy mire számíthatok egy ennyi idős férfitól.
23l
Ha sprortosabb a pasi, akkor valószínűleg meg fogsz lepődni, mert attól, hogy valaki 40 feleti, még simán lelpipálhatja a korodbeli srácokat. Lehet tartatok majd két menet közt pár perc szünetet, de valószínűleg rendesen le fog fárasztani.
46F
Életem legszenvedélyesebb vonzalma egy 50 éves férfivel volt, úgy csókolt meg, hogy magához rántott és kb. levegőt se kaptam közben. Azt mondta, ha egyszer odajutunk, levetkőzni se lesz időm. De nem jutottunk oda.:D Lehet, hogy csak szájhős volt?
Később lefeküdtem egy 52 évessel, hát neki merevedési problémái voltak erősen, a legkisebb stressz is elég volt ahhoz, hogy ne álljon fel, pl. ha szokatlan volt a helyszín. Utána megszokott helyszínen se állt fel sokáig. Nagyon gáz volt, én nem hittem volna, hogy egy 50 éves férfi már impotens, de ennyi tapasztalatom van velük, szóval többről nem tudok nyilatkozni. 40 éves pasival voltam, nála semmi változás nem volt 30 éves korához képest.
Még az se releváns, ha megkérdezel egy ilyen korú feleséget, mert az is lehet, hogy őt már nem kívánja a férjük és azért nem megy nekik a szex, és lehet hogy egy 20 éves bombázóval szétszednék az ágyat.
Nem korfüggő. Pillanatnyilag egy 50+ os pasi a szeretőm és tökéletesen kielégítő.
39/N
Férfikor megyékben elbeszélve.
20-30: évig Heves 30-50: évig Vas 50-70: évig Békés 70-től: Tolna - de nem megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!