Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtem egy 22 éves csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy 22 éves csajjal, és nem használtunk óvszert mert megszakításos módszerrel védekeztünk, de nem vettem ki időben. Nagy az esélye,hogy terhes? 34F

Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 22:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Haver neked senki nem mondta hogy a megszakítás azt jelenti kiveszed? Te nem hogy megszakítással, sehogy nem védekeztél így rossz a megfogalmazás. Bár az se egy életbiztosítás. Itt az intő példa hogy a kor csak egy szám, nem feltétlen párosul mellé ész is. A dolgod most az hogy ott maradj a csaj "mellett" amíg ki nem derül mi a helyzet, ha pedig terhes akkor vállald a részedet. Hiszen ott voltál mikor megfogant így van?!
2021. aug. 9. 08:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy!
2021. aug. 9. 08:25
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csak kérkedik, hogy 34 évesen 22 éves csajt varrt le 😂
2021. aug. 9. 08:56
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gratulálok a kicsihez, és sok boldogságot kívánok a közös élethez! :)
2021. aug. 9. 11:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!