Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy 22 éves csajjal, és nem használtunk óvszert mert megszakításos módszerrel védekeztünk, de nem vettem ki időben. Nagy az esélye,hogy terhes? 34F
A valaszolok eleg idiotak eddig. Mindig tamadjak, sertegetik azt aki egy kis gyengeseget mutat. Ertitek kapja noname random arctalan emberektol a szidast direktbe, mert ezt az oldalt sokan nem is segitesre hasznaljak, hanem masok piszkalasara.
Ahogy irta az elozo oldalon egy normalisabb sokan evekig probalkoznak direktbe es abbol se lesz baba. A kerdes is eleg hulye, hogy "van-e eselye". Persze, hogy van, csak nem mindegy, hogy 0,01% vagy 20%.
Igazi idióta vagy. Hihetetlen hogy 34 évesen ilyen szinten vagy. De a nő se semmi. Legalább elmondtad neki, hogy nem vetted ki időben vagy ezt is elsumákoltad hogy nehogy kiakadjon?
Sokat számít, hogy a ciklus melyik felében történt. Viszont sok esélye van a spontán peteérésnek is. Én erre biztos eseményutánit vennék be. Egy idegen 34 éves szerencsétlentől való teherbe eséssel nem kockáztatnék
A megszakításos védekezés az nem védekezés, és sajnos így nagyobb az esélye h terhes lesz mintha gumiba csináltátok volna, vagy ha a csaj bogyót szed.
Vegyetek gyorsan egy esemény utáni tabit( 72 órás) h tuti ne legyen baj.
L
34 éves vagy de tini eszed van. Ha gyerek lesz megérdemled. Ennyi erővel míg ki írtad a kérdést gyógyszertárba mehettel volna esemény utáni gyogyszerert.
Legközelebb ha elvagod a kezed azt is írd ki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!