Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 10 éves kapcsolatban élő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 éves kapcsolatban élő férfi ha flörtöl másokkal az jelent valamit?

Figyelt kérdés
Nem olyan komoly, hanem pár nőre a munkatársai közül "úgy néz", szemeznek. Meg néha csipkelődő megjegyzéseket tesz, vagy pont hogy kedvesebb velük mint másokkal.
2021. aug. 8. 19:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nem kíván, de minden rajtad múlik. Tedd érdeklődvé, adj többet magadból. Ha az sem teszi érdeklődvé akkor nagyon megunt. Próbáld ki hogy pár napig nincs szex, aztán kezdemenyezz.
2021. aug. 9. 07:50
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Én is szoktam ilyet a munkahelyemen, mégsem jelent semmit, mert feleségemmel nagyon jó a kapcsolatunk, a flört csak egy kis játék, önbizalom tesztelés, meg különben is, mindenkinek jólesik, ha jó pasinak/nőnek tartják.
2021. aug. 9. 10:02
 13/15 anonim ***** válasza:
9%

#12!

A párod tudja hogy flortolsz a munkahelyeden? Egyébként te mit szólnál hozzá ha a párod flortolne másokkal? Jó úton haladsz az elcsábulás felé.

2021. aug. 9. 17:55
 14/15 anonim ***** válasza:

12 vagyok, nemhogy tudja, van h meg is beszéljük, mivel ő is szokta csinálni.

Mi nem az a pár vagyunk, akik ha a másik ránéz egy ellenkező neműre, balhézunk, hisztizünk. Miért is kéne, hiszen megbízunk egymásban.

2021. aug. 9. 22:50
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es: ez tök jó ritka az ilyen de így lesz tartós hosszútávú
2022. jún. 5. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!