Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éves kapcsolatban élő férfi ha flörtöl másokkal az jelent valamit?
Figyelt kérdés
Nem olyan komoly, hanem pár nőre a munkatársai közül "úgy néz", szemeznek. Meg néha csipkelődő megjegyzéseket tesz, vagy pont hogy kedvesebb velük mint másokkal.2021. aug. 8. 19:53
2/15 anonim válasza:
Hajlik a félredugásra unja otthon.
3/15 anonim válasza:
Az bőven belefér. Egy kis játékos évődésbe még nem halt bele senki. Ebből még nem lehet arra következtetni, hogy félrekefélne.
4/15 anonim válasza:
Megunta az orthonit. Ha eddig nem flörtölt de most azt teszi akkor gondolkodásban ejtő a kapcsolat, szexuális örök.
5/15 A kérdező kommentje:
"gondolkodásban ejtő a kapcsolat, szexuális örök."
Hogy erted ezt?
2021. aug. 8. 20:47
6/15 anonim válasza:
Szerintem ez még nem feltétlenül jelent gondot. Nekem pl eleve ilyen a személyiségem:D szeretek csipkelődni, flörtölni emberekkel, de ez nekem semmit se jelent. Kapcsolatban is ilyen vagyok, de nem gondolok ezekből semmit se komolyan. A férfiak mondjuk kicsit mások, de nála is lehet, hogy semmit se jelent. Ha ennél gyanúsabb dolgokat figyelsz meg, az gond.
Otthon minden rendben? Van elég szex? Elég szenvedélyesek vagytok? Van néha újítás, izgalom?10 év azért sok idő
N
7/15 anonim válasza:
#4 vagyok. Gondolkodásba ejtő a dolog. Valóban csak most kezdte vagy most derült fény rá? Vigyél be más pózt a szexuális eletetekbe hogy újból kivanjon, meg legyen érted őrülve és legyen rád féltékeny amennyire kell! Érezze azt hogy mindened oda adod azért hogy élvezzétek az együttlétet.
8/15 A kérdező kommentje:
7: Szted mar nem kivan?
2021. aug. 8. 21:49
9/15 anonim válasza:
Én is szeretek kicsit flörtölni, akár kicsit kétértelműbb dolgokat mondani, de ettől még nem akarok mindenkit megdugni. Ilyen vagyok, ennyi.
10/15 anonim válasza:
Nem sokat... De 10 év után nem csoda ha szeretne vmi izgalmasat és felméri a terepet, elkezd flörtölni.
A lényeg h ne menjen tovább.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!