Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti benne lennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti benne lennétek egy ilyen szexmentes kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A párommal vagy 7 éve csak barátok voltunk, mielőtt összejöttünk. Nagyon passzol a személyiségünk, nagyon jól érezzük magunkat együtt stb de a szex nem igazán működik, mert nem kívánom őt. Viszont szívesen megengedném neki, hogy valakivel vagy valakikkel összejárjon, hogy legyen szex az életében.

Férfiak nektek ez megfelelne? Vagy a párotokkal akarnátok mindent megélni és inkább szakítanátok akkor is, ha lehet ilyen nőt nem találnátok többé, akivel ennyire összeilletek a hétköznapokban.

(Nem arról van szó nálunk, hogy 10-20 év házasság után kihűlt a vonzalom, hanem eleve nem volt erős sosem és így egy év után jutottam erre a gondolatra)

2021. aug. 8. 19:13
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

#30.

Na ez viszont érdekes.

Mi az, hogy nem vagy aszex?

Biztos?

Sokan nem teljesen tudják, hogy ez mit is jelent, sok aszexuálisnak vannak szexuális fantáziái, csupán ezeket megélni nem kívánják…

Ha viszont biztos, hogy nem vagy az, akkor miért nem szeretnél a szerelmeddel együtt lenni?

Nekem egyedül ez lenne az elfogadható magyarázat szerintem, szóval kiváncsi vagyok hogy mi a helyzet… Légyszíves majd válaszolj.

Köszi!

2021. aug. 8. 20:25
 32/44 anonim ***** válasza:

"#29: nem pont te látod a rózsaszín mesét? Miért gondolod, hogy egy házzasságban működhet tökéletesen a szex 50 éven keresztül? Hogy 50 évig csak egy emberrel szexelnek az emberek? Ne is haragudj, de igaza van a másik válaszolónak, bicskanyitogató ez a szöveg."

#29-es vagyok, talán félreérthető voltam, én tökre egyetértek azzal, aki szerint bicskanyitogató ez a szöveg (és ezért írtam, hogy lusta emberek önigazolása). Baromi nagy kihívás 50 éven át jó szexuális életet fenntartani. A tisztán lelki szerelem pedig már az elején sem elegendő a szexuális vágyhoz.

2021. aug. 8. 20:27
 33/44 A kérdező kommentje:

Jaj ne haragudj rossz választ jelöltem meg, de egyértelmű, hogy kinek szántam ezt a választ:) aki itt kötekedik már sokadik válaszban

#31: kérlek olvasd el rendesen a válaszaim, mert szerintem egyértelmű minden

2021. aug. 8. 20:30
 34/44 anonim ***** válasza:
76%

Nincs rózsaszín mese, hiába veszed kötekedésnek. Nyugodtan add elő ezt a szerelmednek 😅

Ugye hogy már nem is mered... Megalázod őt, még ha aszex lennél megérteném, de így?

2021. aug. 8. 20:33
 35/44 anonim ***** válasza:

Akkor biztos én vagyok retardált, de nekem nem egyértelmű.

Arról lenne szó, hogy akivel jól érzed magad, kifejezetten az a személy, tehát nem összességében a férfiak, számodra szexuálisan visszataszító?

Mert ez elég gáz.

Nem lehetne, hogy valahogy javítson magán, hogy tetszen neked?

Ha nem, akkor ez nagyon megalázó lenne számára.

2021. aug. 8. 20:34
 36/44 A kérdező kommentje:
Sokáig ezt a helyzetet egyébként se lehetne húzni. Megmondom neki, aztán legfeljebb azt mondja neki ez nem lenne jó és szakítsunk. Akkor meg elengedem, nem tudok mit tenni
2021. aug. 8. 20:45
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legtisztább.
2021. aug. 8. 20:46
 38/44 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött át rendesen itt, hogy mi a helyzet a kapcsolatodban. Miket beszéltetek a pároddal eddig, és ő hogyan éli meg a ritka szexet? Mi történik itt?
2021. aug. 9. 02:16
 39/44 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem lenne baj, de én nem engednélek el más férfihoz. Így is benne lennél?
2021. aug. 9. 14:53
 40/44 anonim ***** válasza:
55%

A szerelem számít igazán. Az az igazi alapja az együttműködésnek, a szeretet, amit szerelem formában szeretnék tapasztalni.

Ha ez működik, akkor a szexuális vágy is beindul mellé ha akarjuk és gyakorlunk.

De emelett persze akarnék másokkal is, de az nem érhet fel ehhez. Csak szexnek meg semmi értelme, nem élvezetes csak a primitív embereknek.

2021. aug. 12. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!