Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti hogyan oldjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan oldjátok meg, hogy a férfi lássa is, hogy milyen szexi fehérneműt hordtok?

Figyelt kérdés
Lehet hülyén tettem fel a kérdést, de mindjárt leírom bővebben. Szóval mindig is gondoltam, hogy egy szexi fehérneművel milyen jól fel lehet tüzelni a hangulatot, legalábbis szerintem jó ötlet. Viszont egyszer se úgy sült el, ahogy akartam. A férfiak, akikkel eddig együtt voltam, általában egyből levesznek rólam mindent, gyakorlatilag észre se veszik a fehérneműt... Egyszer próbálkoztam azzal, hogy úgy vártam itthon az exemet, hogy csak fehérnemű volt rajtam, de ő meg annyira izgult, hogy nem tudtunk szexelni. Hozzáteszem hogy tényleg tetszettem neki, de sok komplexusa volt a kapcsolatunk más területein is, így azóta szakítottunk. Viszont ilyen rossz élménnyel pedig nem tudom, hogy érdemes lenne-e a mostani páromnál is ezzel próbálkozni. Nekem is sokat hozzátenne, hogy a fejérneműben egy kicsit húzhatom az agyát, utána sokkal jobb lenne a szex. Nem mintha most rossz lenne, de nekem nőként nagyon fontos az is, hogy még az igazi előjáték előtt is legyen valami, ami teljesen felcsigáz. Lányok, ti hogy szoktátok rávenni a partnereteket, hogy lássa is azt a fehérneműt?

2021. aug. 8. 17:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem szuper jó étvágyat tud csinálni a szexhez, ha különlegesebb fehérneműben vár a másik. egyrészt, mert szexi. másrészt érzed a másikon, hogy szexinek érzi magát tőle. harmadrészt érzed a törődést, hogy a másiknak fontos, hogy szexi legyen.

viszont arról, hogy a mostani párodnál mivel érdemes próbálkozni, legfőképp őt kéne megkérdezni

30F

2021. aug. 8. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!