Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan oldjátok meg, hogy a férfi lássa is,
hogy milyen szexi fehérneműt hordtok?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén tettem fel a kérdést, de mindjárt leírom bővebben. Szóval mindig is gondoltam, hogy egy szexi fehérneművel milyen jól fel lehet tüzelni a hangulatot, legalábbis szerintem jó ötlet. Viszont egyszer se úgy sült el, ahogy akartam. A férfiak, akikkel eddig együtt voltam, általában egyből levesznek rólam mindent, gyakorlatilag észre se veszik a fehérneműt... Egyszer próbálkoztam azzal, hogy úgy vártam itthon az exemet, hogy csak fehérnemű volt rajtam, de ő meg annyira izgult, hogy nem tudtunk szexelni. Hozzáteszem hogy tényleg tetszettem neki, de sok komplexusa volt a kapcsolatunk más területein is, így azóta szakítottunk. Viszont ilyen rossz élménnyel pedig nem tudom, hogy érdemes lenne-e a mostani páromnál is ezzel próbálkozni. Nekem is sokat hozzátenne, hogy a fejérneműben egy kicsit húzhatom az agyát, utána sokkal jobb lenne a szex. Nem mintha most rossz lenne, de nekem nőként nagyon fontos az is, hogy még az igazi előjáték előtt is legyen valami, ami teljesen felcsigáz. Lányok, ti hogy szoktátok rávenni a partnereteket, hogy lássa is azt a fehérneműt?
megválaszoltad a kérdést. olyan pasi kell aki nem tépi le azonnal haha
az én barátom végig csókolja a testem mielőtt levenné a fehérneműm
2021. aug. 8. 17:55
2/11 anonim válasza:
Egyrészt, lehet nem tizenéves tacskókkal kellene kezdened, másrészt, tényleg szexi? vagy csak te gondolod annak, és a pasi meg pont nem.
Harmadrészt néha sokkal szexibb az ha nincs semmiylen fehérnemű..
2021. aug. 8. 17:55
3/11 anonim válasza:
nem kötelező levenni azonnal a fehérneműt. a te tested, ha nem akarod még nem teszed ennyi.
2021. aug. 8. 17:56
4/11 anonim válasza:
Én azt figyeltem meg, hogy a férfiakat egyáltalán nem érdekli a szexi fehérnemű:D max egy pillantást vetnek rá, de már vennék is le:D legalábbis nekem sok partneremből egyik se nagyon értékelte hogy kiöltöztem. Max volt aki megjegyezte utólag, hogy jól állt nekem xd
Viszont tuti van olyan pasi is, akinek ez kicsit fétis szerű, akkor gondolom ő tovább akarja rajtad hagyni, esetleg úgy dug meg, hogy magadon hagyod. De ilyet én még nem ismertem és nem is hallottam róla barátnőktől stb
N
2021. aug. 8. 18:03
5/11 anonim válasza:
Soha nem érdekelt igazán a szexi fehérnemű. Teljesen megfelelő egy hétköznapi bugyi.
2021. aug. 8. 18:03
6/11 anonim válasza:
Talán mert nem a fehérneműre kéne koncentrálj, hanem hogy ennyire vonzó maradj továbbra is, hogy egyből leszedjék a ruhát rólad.
2021. aug. 8. 18:06
7/11 anonim válasza:
Pedig egy jó bugyi nagyon fel tud csigázni...
2021. aug. 8. 18:19
8/11 anonim válasza:
nekem eddig bárki látta rajtam nem tépte le, sőt abba csináltuk
2021. aug. 8. 18:20
9/11 anonim válasza:
Nekem az exem jelent meg néha olyan bugyikban amit marhajó volt rajta látni.. amig nézegettem benne hagytam kicsit szopni. áh hiányoznak azok a pici apró darabok.
2021. aug. 8. 18:22
10/11 anonim válasza:
Nekem mindig feltunt a paromnak ha különlegesebb fehérnemű volt rajtam. De az alkalmi szexeknel is feltunt a pasiknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!