Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beleélvezhetek a porszívóba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleélvezhetek a porszívóba?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy kipróbálom már a porszívós önkielégítést. Nagyon sok videó van róla itt neten és látom némelyiken hogy a csávó amint elélvez nem veszi ki a porszívóból a f*rkát hanem mindent felszív vele. Kérdésem az lenne ha megcsinálom egy porzsákos porszívóval akkor lehet baja?

Vettem a porszívó csőhöz ezt a vastagabb PVC csövet tehát egy az egyben belefér a f*rkam.

Tudom első olvasásra furán hangzik de szerintem érthető :)

Jöhetnek személyes vélemények, tapasztalatok de csak normálisak! :)

2021. aug. 8. 16:31
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
61%
6-os! és a tehénfejőgép 6 liternél automatikusan kikapcsol. DDDDD
2021. aug. 22. 10:46
 32/46 A kérdező kommentje:

Este átjött barátnőm, aztán feldobtam neki az ötletet először csak nézett utána tetszett neki és kiverte nekem úgy hogy utána porszívóval szívta ki az összes ondót belőlem ... Még most is remegek az izgalomtól valami eszméletlen élmény volt gyerekek!!!

Aki nem maradi fotelhuszár annak ajánlom, hogy kicsit feldobja a szexuális életét, aki meg csak fikázni jár ide az maradjon szűz és verje a markába! ;)

2021. aug. 22. 12:32
 33/46 anonim ***** válasza:
84%
Csak oda élvezhetsz és akkor nem szaporodsz legalább.
2021. aug. 22. 12:48
 34/46 anonim ***** válasza:
66%

Aha, igen, álmodban...

2021. aug. 22. 13:58
 35/46 A kérdező kommentje:

34/34 anonim

Álmodban neked volt barátnőd a valóságban pedig hozzád se szólnak igaz?!

2021. aug. 22. 15:22
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, és férjezett.

2021. aug. 22. 20:48
 37/46 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem házasodj össze a porszívóddal, mostanság úgy is nagy divat. Gyereket azért ne csinálj neki, mert hülyébb lesz még tőled is. Viktor pedig nem ad családi pótlékot ilyenre.
2021. aug. 23. 14:10
 38/46 A kérdező kommentje:

Ha nő vagy és férjezett akkor miért nem próbálod ki a párodon?

Elhiszed nekem, hogy örülne neki?!

Szerintem egy kis szexuális élet frissítés sosem ártott még senkinek sem de legfőképp saját magatoknak nem. Plusz minden újdonságban van valami jó.

2021. aug. 23. 19:25
 39/46 anonim ***** válasza:
82%

Felolvastam a kérdést a férjemnek, együtt röhögtünk rajtad.

Hidd el, ismerem őt, és borzasztóan megsértődne, ha csak eszembe jutna ilyesmit tenni vele.

Eleve azért vagyok gyikon, hogy legyen min nevetni.

Most például rajtad.

2021. aug. 23. 19:53
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
És pár hónap múlva megszülettek a kis morzsaporszívók ! :-DDD
2021. aug. 23. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!