Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleélvezhetek a porszívóba?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy kipróbálom már a porszívós önkielégítést. Nagyon sok videó van róla itt neten és látom némelyiken hogy a csávó amint elélvez nem veszi ki a porszívóból a f*rkát hanem mindent felszív vele. Kérdésem az lenne ha megcsinálom egy porzsákos porszívóval akkor lehet baja?
Vettem a porszívó csőhöz ezt a vastagabb PVC csövet tehát egy az egyben belefér a f*rkam.
Tudom első olvasásra furán hangzik de szerintem érthető :)
Jöhetnek személyes vélemények, tapasztalatok de csak normálisak! :)
2021. aug. 8. 16:31
3/46 anonim válasza:
Hallod nekem az is fáj, ha pl a combomhoz tartják oda a porszívó csövet, annyira erősen szív. Kicsiként ezzel szívattuk egymást tesómmal. Szerintem rohadtul fog fájni
4/46 A kérdező kommentje:
Teljesítményszabályzós a porszívó tehát alacsony fokozaton menne a dolog
2021. aug. 8. 16:35
5/46 anonim válasza:
Nyugodtan szippantsd le magad a porszivóval,akár naponta többször is,csak ha muterod üríti a porzsákot nehogy meglepődjön hogy nem porzik hanem folyik..🤣
6/46 anonim válasza:
Ha igazi élményre vágysz, akkor próbáld ki a tehénfejő gépet. Úgy kiszív hogy még az arcod is teljesen összemegy :D
8/46 anonim válasza:
Szerintem az autó kipufogó csöve sokall jobb, melegebb és jobban csúszik.
9/46 anonim válasza:
Én ezt a ventilátorról hallottam... Egy próbát megér!
10/46 anonim válasza:
Majd meséld el hányan röhögtek ki a sürgősségin.
Vagy meséld el Hadházi Lászlónak. Jó lesz a villanykörteés sztori mellé. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!