Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleélvezhetek a porszívóba?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy kipróbálom már a porszívós önkielégítést. Nagyon sok videó van róla itt neten és látom némelyiken hogy a csávó amint elélvez nem veszi ki a porszívóból a f*rkát hanem mindent felszív vele. Kérdésem az lenne ha megcsinálom egy porzsákos porszívóval akkor lehet baja?
Vettem a porszívó csőhöz ezt a vastagabb PVC csövet tehát egy az egyben belefér a f*rkam.
Tudom első olvasásra furán hangzik de szerintem érthető :)
Jöhetnek személyes vélemények, tapasztalatok de csak normálisak! :)
2021. aug. 8. 16:31
11/46 anonim válasza:
A csövet mosd ki utána! A sperma ragad. Amit következönek használod, össze ragad a csőben és eldugul.
12/46 anonim válasza:
Minek csillagozod ki a farok szót? Az nem csúnya.
13/46 anonim válasza:
Abszolút! Az amszterdami piros lámpasnak van külön porszívó részlege, a legbujább, legminőségibb porszívókat állítják munkába ott
14/46 anonim válasza:
Kiszív mindent a herédből, idejében állítsd le !
16/46 anonim válasza:
Vokt egy ilyen szexbalesetes rész anno tlcn.
17/46 anonim válasza:
Sürgősségin jót fognak röhögni. De majd mesélj, hogy milyen volt
18/46 A kérdező kommentje:
Megcsináltam és őszinte leszek élveztem!
A pvc csőbe maradt a cucc a porszívóba nem ment semmi szóval muszáj lesz ismételni.
2021. aug. 9. 05:03
20/46 anonim válasza:
Ahogy a fitymát rezgeti a légáram... egy álom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!