Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan diszkóban hogy tudnak csajokat felszedni,amikor olyan hangos a zene,hogy a saját hangom alig hallom?
Hallottam jó pár történetről,hogy diszkóban ismerték meg egymást és abból lett egy éjszakás kaland.
Én a saját hangom alig hallom a diszkóban,olyan hangzavar van.
Ott inkább csak a tánctudás és az arc számít,mint a duma?
Sok csaj,amúgy is inkább a saját kis csapatával táncol.
Haverommal nemrég kezdtünk el célirányosan csajozási szándékkal szórakozóhelyre menni. Annyi a lényeg hogy odamész, táncoltok(ha ezen a ponton "túljutsz" az már elég jót jelent. Pl volt olyan is hogy odamentem egy lányhoz táncolni és a pasija félrelökött😆), egy-két alap dolgot megkérdezel, elég könnyen érződik hogy bejössz e a lánynak, szóval ha úgy érzed mehet a menet lesmárolod, utána meg elmentek dumálni ahol nincs olyan hangos zene. Aztán ha igazán ideális a helyzet fel is tudod vinni magadhoz
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!